Atenție la Stelian Ion, ministru usr, acest Raluca Prună în travesti!

Atenție la Stelian Ion, ministru usr, acest Raluca Prună în travesti!

3 65

Doamne, de unde i-o scoate USR pe toţi deraiaţii ăştia?
În august 2020 situl DIGI24.ro (citez de-aici ca să nu avem vorbe) publica un material infamator despre Stelian Ion (candidat la vremea aceea la Primăria Constanţa).

Citez: ”Pentru a pune mâna pe o garsonieră de la ANL, Stelian Ion a încălcat de cel puțin patru ori legea, crescându-și în mod fraudulos punctajul”.
O explicare în extenso a neregulilor încadrabile atât de dur şi descalificant pentru domnul Stelian Ion este prezentată de newsweek.ro într-un articol documentat până la nivel de copii inatacabile din dosarul pe care însuşi Stelian Ion l-a depus la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța, instituția responsabilă cu evaluarea solicitanților de locuințe ANL.
Articolul este intitulat “Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuință ANL” şi creionează profilul unui mic gangster de provincie care se pretează la tot felul de malversaţiuni, doar – doar şi-o depăşi condiţia de găinar.
Ceea ce nu se spune în materialul DIGI24.com dar rezultă din articolul publicat de newsweek.ro este că, la momentul depunerii dosarului la RAEDPP, Stelian Ion avea şi o pilă puternică în interiorul instituţiei, anume chiar pe mama sa. Care, ce să vezi, lucra fix la biroul juridic, cel în sarcina căruia cădea analiza dosarului fiului ei.
Cu toate că umflarea punctajului s-a realizat într-un “mod fraudulos” (DIGI 24 spune, nu eu!), se pare că mămica şi-a făcut  treaba pe lângă membrii comisiei (colegii săi de birou) din moment ce fiul dânsei, handicapat (cum singur se caracterizează), şi-a primit garsoniera mult dorită.
Cine e atât de leneş la mansardă (ca să ne menţinem în terminologia locativă) încât să pună toată această convergenţă favorizantă pe seama coincidenţelor, n-are decât să ceară carnet de membru în partidul domnului Stelian Ion. Îl va primi cu certitudine, pentru că are exact profilul de MEMBRU pe care USR îl caută şi îl merită.

Faptul că un astfel de specimen dubios, cu o astfel de tinichea legată de coadă, este desemnat de alianţa politică a reformatorilor, purilor şi intransigenţilor să fie ministru în guvernul României, reprezintă clar o nesimţire. Iar faptul că ministerul care i se încredinţează lui Stelian Ion este tocmai cel al justiţiei, reprezintă superlativul nesimţirii. O flegmă progresistă pe obrazul românilor.

Dar Stelian Ion nu vrea doar desfiinţarea SIIJ, obsesia maladivă a tuturor sorosiştilor – macovişti de care am vorbit într-un articol anterior.   Într-un interviu recent ne anunţă că îşi propune mult mai mult moloz din demolări: vrea să pună la pământ tot ce-a mai rămas instituţie independentă şi obiectivă în România: CCR, Avocatul Poporului, Curtea de Conturi.
Handicapat handicapat, cu nevoie de însoţitor cu nevoie de însoţitor, dar când vine vorba de pus la pământ ce stă încă în picioare, e mai zglobiu ca strechea ministrul nostru intrepid.

USR – PLUS a dat ţării o garnitură de smintiţi.  De-aici şi bizareria lor. Inadecvaţi, tupeişti, mereu cu piatra-n mână. Ei, de fapt, nu au venit să guverneze ţara ci să parodieze.
Barna şi Cioloş – Pat şi Patachon. Drulă şi Ghinea – Stan şi Bran. Ungureanu şi Goţiu – Horia Şerbănescu şi Radu Zaharescu.
Cât despre Stelian Ion, el nu este altceva decât un fel de Miluţă Gheorghiu jucând-o în travesti pe Coana Chiriţa (alias Raluca Prună).
Cu aşa măscărici senzaţia de bâlci, de improvizaţie şi de panglicăreală este totală.
Rămâne totuşi o problemă: devine tot mai clar că oamenii ăştia din USR – PLUS chiar au nevoie de însoţitor!
Aici Stelian Ion n-a minţit. Chiar are nevoie. Dar, în acest caz, de ce i se permite să umble singur?

Contele de Saint Germain

COMENTARII

 1. stelia ion este o FETITA HOMOSEXUALA care s-a vopsit blonda dar si-a pastrat zimbetul de CURVA in ASTEPTAREA CIOCANULUI.

 2. Romanii puteau sa fie ocoliti de acest experiment userist&plus. Nu s-a putut evita acest „test”. Si atunci trebuie cunoscut totul, despre oamenii, programe, promisiuni, intentii politice sau nu, fapte etc. pentru a invata rapid din acest dezastru care se prefigureaza. Imi aduc aminte de bucuresteni pacaliti, care l-au votat pe „mucusor”, sub promisiunea ca vor avea caldura imediat dupa instalare ca primar general… Au trecut peste trei luni. Nu au nici acum! Ba mai mult le-a fixat tinta de 19 grade. Nu se stie cand! Bravo! Am avut prima discutie cu „useristii de cort”, in centru Brasovului. Tineri, tunsi scurt, parca erau iesiti de putin timp de la inspectia de dimineata… Nu au reusit sa ma faca sa le semenez lista cu FARA PENALI… Nu aveau argumente. Cum FARA PENALI? Vedeti ei au un singur slogan VREM PUTERE, nu pentru popor ci pentru ei. Atat stiu.
  Cum sa defiintezi un lucru bine facut, asa cum este SIIJ (ce daca s-a facut in vremea cand PSD avea o majoritate). Mlastina din JUSTITIE (in special din parchete) trebuie asanata. Cine sa o faca? CSM? Daca dorea sa faca se misca ceva. Sectia de procurori (din CSM) este un paravan pentru mizeriile din DNA (PNA), DIICOT etc. Ei le-au „asigurat spatele” celor din Sectia de ELITA de Prahova, sau DNA-inistilor de la Brasov, Alba. Bihor, Timisoara etc. Ce au cu familia traditionala? De ce la sta travers orientarea religioasa sau traditiile unui popor (a romanilor). Daca nu schimba directia si modul de selectie a oamenilor, USR-stii cred ca trebuie scosi rapid de pe scena politica a tarii. S-ar putea, din batalia cu PNL, ambele formatiuni sa devina istorie. N-ar fi nici-o pierdere!

  • @I.A.
   Aaaa…. Iar tu ai fi vrut să rămână și pe mai departe PSD-ul, nu? Bravo, bă, bravo. Cu Draknea, cu Ciolanu, cu Mitralieră și Vulvuța. Cu Veorica și Ciordache, Nichipercea și Oprișan. NU, NICIODATĂ!!!
   Nu sunt buni ăștia, încercăm cu alții, dar nu cu ciuma roșie și holera galbenă. Ca la școală când ai o problemă de rezolvat. Încerci într-un fel. Nu merge, încerci într-un alt fel. Iar nu merge, alt fel. ÎNCERCI PÂNĂ REZOLVI.

   Aaaa…. Și „fără penali” înseamnă: fără Bădălău, fără Scripcaru. Să dăm exemple din ambele găști, că așa-i corect. Aia înseamnă. Ce-i așa greu de înțeles? DA, PENTRU ȘOBOLANII ROȘII ESTE GREU DE ÎNȚELES, EI AU FURTUL ȘI MINCIUNA ÎN SÂNGE, SIMȚIM PE PIELEA NOASTRĂ, DAR POPULAȚIA S-A SĂTURAT, NU MAI POATE, NU MAI RABDĂ.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.