Atentie la prostituate

Atentie la prostituate

0 127

Asta e, trebuie sa fim foarte atenti cand, din lipsa de timp si nerabdare, o dam pe prostituate, caci pe acestea scoala vietii le-a invatat actoria cum nu poate fi ea studiata in cele mai mari academii de arte. Si prostituatele profita din plin de aceasta arta invatata din mers si de nevoie, unele doar in actul propriu-zis, altele pentru a jecmani si a talhari.
Acest lucru au avut ocazia sa constate si doi brasoveni. Acestia, probabil in lipsa de timp sau din sila placutelor preludii – cucerirea partenerei si tot restul – au apelat la serviciile unei prostituate, care, cu surasul promitator pe buze, le-a promis tot tacamul, invitandu-i la ea acasa, pentru ca boschetii si-au pierdut frunzele.
Ajunsi la domiciliul prostituatei, cei doi barbati au fost poftiti in cuibul promitator al nebuniilor, unde au intrat nerabdatori. Aici insa s-au pomenit intampinati de o colega de serviciu a prostituatei – ceea ce nu ar fi fost nici macar asa de rau – dar si de „pestele” prostituatei care ii agatase.
Cei doi amatori de placeri rapide si descarcari ca fulgerul s-au pomenit agresati de cele doua prostituate si de pestele acestora si, dupa amenintari si ceva „mangaieri” pe la coaste, au fost deposedati de 350 de lei, cele doua telefoane mobile si de un lant de aur.
Ceea ce au facut atacatorii se numeste talharie si atrage dupa sine ani grei de puscarie, mai ales daca se adauga si prostitutia, la tipe, si proxenetism, la tip, care au fost retinuti pentru ca, lasand la o parte rusinea, s-au dus la Politie si au reclamat cazul.
Nu stiu daca cei doi vor mai apela vreodata la taraba cu sex, dar un lucru a fost din nou dovedit: nelegalizarea prostitutiei dauneaza uneori grav buzunarelor. Caci patania celor doi nu este unicat, insa altii nu au avut curajul sa oficializeze plasa luata.
Dar daca prostitutia ar fi legalizata, ea ar si putea fi controlata si s-ar evita asemenea intamplari.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.