Atentie, canicula!

Atentie, canicula!

0 64

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile a trimis luni dupa-amiaza, o Atentionare Meteorologica – cod galben (Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate, racirea vremii) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri) catre prefecturile judetelor Dolj, Ilfov, Giurgiu, Olt, Mehedinti, Teleorman si Municipiul Bucuresti.
Fenomenele vizate sunt canicula si disconfort termic, in data de 24 iunie 2008 .
In dupa-amiaza zilei de 24 iunie, in Banat, Oltenia si Muntenia vremea va fi calduroasa, caniculara in zonele de campie, unde temperaturile maxime vor atinge si depasi 35 de grade, iar indicele temperatura – umezeala se va situa in jurul pragului critic de 80. In judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov si in Municipiul Bucuresti se vor inregistra valori termice de 36-37 de grade, informeaza INMH.
In partea a doua a zilei de marti si in noaptea de marti spre miercuri instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului local in nordul, estul si centrul tarii si la munte si pe arii restranse in restul teritoriului.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.