Atenție brașoveni – lucrări de modernizare a rețelelor electrice între străzile Mureșenilor...

Atenție brașoveni – lucrări de modernizare a rețelelor electrice între străzile Mureșenilor și Gheorghe Barițiu

0 240

În perioada 15.07-04.08.2019, se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție a energiei electrice in Piața Sfatului, tronsonul cuprins între str. Mureșenilor și str. George Barițiu.

,,Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în functionare a retelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor, îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.
Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele menționate, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri”  spun cei de la Serviciul Relații Publice ai sucursalei Brașov din cadrul  Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud (SDEE Transilvania Sud) este  parte a Grupului Electrica și este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona centrală și de Sud a Transilvaniei.
Compania își desfășoară activitatea în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, având o arie de operare de aproximativ 34.100 kilometri pătrați.
Cu o vechime de 120 de ani, SDEE Transilvania Sud oferă acum servicii pentru aproximativ 1.2 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 53.000 kilometri și a unei echipe de 2.000 de angajați.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.