Atâta „minte” de leader liberal are Rares Bogdan: Muie PSD!!

Atâta „minte” de leader liberal are Rares Bogdan: Muie PSD!!

0 422

După cum știm, nici o dictatură nu este perfectă! 
Cum nu a fost, bunăoară, nici… dictatura comunistă, ceaușistă. Pentru mulți, totuși, discuția pare să fi fost legată de calitatea salamului, unde dictatura ceaușistă a eșuat lamentabil. Unii, mîncau celebrul salam cu soia, alții, nomenclaturiștii, încercau să se îndestuleze cu salamul de Sibiu. Dar cît salam de Sibiu puteai să mănînci? La un moment dat chiar te apuca revolta! Pare să fie și cazul lui Rareș Bogdan, fiul lui Ioan Bogdan, directorul general al Combinatului de produse sodice de la Ocna Mureș. Director de combinat ajungeai pe vremea comuniștilor doar dacă aveai dosarul ”beton”, carnet de partid (comunist),  daca erai un tovarăș devotat si de nădejde, dacă luptai pentru propășirea socialismului și comunismului, dacă nu aveai rude în străinătate etc. Și, după revoluție… sarcina grea a falimentării industriei și a ”privatizării”. 
Așadar, pe locul vechiului combinat, astăzi avem Parcul Industrial Ocna Mureș și, ați ghicit, director general este tot tovarășul Ioan Bogdan de odinioară, domnul Bogdan de astăzi. Nu a fost vreun dizident, cum nici fiul lui nu a luptat împotriva comunismului pe vremea comunismului. O face, plin de fariseism, trei decenii mai tîrziu. Cît curaj! Cît patriotism! La fel, cînd noi – cei scăpați de gloanțe în 1989 – ne luptam cu regimul Iliescu, Rareș Bogdan avea altă treabă…

Copiii de nomenclaturiști nu aveau nici o treabă cu Ion Iliescu … cît Ion Iliescu era la putere. Nu-i bai, au cu două decenii mai tîrziusa se dea mari intr-o  „luptă” de lătrai  cu un pensionar, invins politic, de 90 de ani.
Cît curaj! Cît patriotism!
”Rars a intrat în afaceri în 1995, când încă era student, cu un SRL – primul dealer Connex din Cluj-Napoca. În această firmă, Bogdan era asociat cu Rareș Rusu, fiul generalului în rezervă Stoian Rusu, fost șef al Miliției Cluj în decembrie 1989 și primul șef al unității“Doi și-un sfert” (serviciul secret al Ministerului de Interne).
Tot atunci, la mijlocul anilor ’90, Rareș Bogdan a fost șeful organizației de tineret a PNL Cluj și coleg de an la Științe Politice cu Eduard Hellvig, actualul director al SRI”, scrie Pressone.

Comportamentele lui Rareș Bogdan nu mai relevă doar prostia lui sinceră și gregară, ci și un orgoliu nesusținut de micimea proprie, ce se înfățișează caricatural și în vestimentația gen Farfuridi.
I s-a spus Dichisitul”, ”Orhidel”, ”Batistuță”, este cunoscut pentru comportamentele sale de parvenit, decocalar, de frustrat ce visează la averi și opulență. 
Visul lui: La partide de golf cu miliardari… Ca și Iohannis! La Cluj, opera împreună cu Tavi Hoandră o cafenea ce gemea de kitsch, genul cu televizor pus în ramă de tablou etc. și care trebuia să ilustreze un ”ștaif imperial”, trimiterea fiind la habsburgi.
Iraționalitate și delir, mitomanie, o fobie accentuată de ”dușmani” invizibili, vag identificați cu aparținători sau susținători ai unui alt partid, derivă autoritaristă, anti-democratică, ură viscerală pe motiv de vîrstă, de clasă socială sau de etnie, un discurs ce promovează ”valori” precum șantajul, violența, suspiciunea față de majoritate.   
Rareș Bogdan nu a avut nici un scrupul în a susține făcătura de justiție 
macovist-koveșistă ce încerca să-i pună cătușe socrului sau – Vita Lászlo – doar pentru că era om de afaceri maghiar și DNA-ul lucra la celebra făcătură prin care a fost trimisă în instanță Horváth Anna, viceprimarul Clujului, în speță fiind ”necesară” și o alegație privind existența unui așa-zis grup infracțional.

 Pe aceeași stradă cu cafeneaua LOR funcționa și ”celebra” florărie Kara, ”în sil parizian”, dar care  împopoțona coridoarele Operei din Cluj anual, la prezentarea de chiloți în damf de sushi numit ”Balul Operei”si nu producea decît găuri. 
Conform datelor de la Minsterul Finantelor, firma prin care s-a deruleaza afacerea cu aranjamente florale a soției lui Rareș Bogdan a inregistrat pierderi timp de patru ani consecutiv (2009-2012), deficitul fiind de 665.214 lei (aproximativ 150.000 de euro). Din 2013, Florina Bogdan a trecut pe o alta firmă,  SC Kara Events Napoca SRL”, relatează Ziar de Cluj. Așadar, soția lui Rareș Bogdan se angajează jurist la Călin Mitică de la Transferoviar Grup, trimis în judecată de procurorii DNA pentru spălare de bani și mită. La un ”necorupt”…
Dar, dacă vorbim de Călin Mitică, vorbim și despre libanezul Mohammad Murad (care se chinuie să-i umple conturile lui Rareș Bogdan pentru că i-ar promova imaginea) și chiar de Viorel Hrebenciuc. Ce mică și rotundă e lumea! Și ce de stînga-dreapta pare.
Cât de social-democrată și de liberală concomitent! Exact cum era și la cafeneau Klausenburg din Cluj, o bună interfață între presă și ”afaceri”, unde pișcotari, universitari și oameni din Uniunea Scriitorilor, șefi de instituții, primari, viceprimari, liberali, pesediști, pedeliști, directorul aeroportului, directorul Băncii Transilvania, șefi de deconcentrateșefi de trusturi de construcții, alți oameni de afaceri se străduiau să semneze condica. Iar cînd spun afaceri, vă rog să remarcați că din cei pomeniți mai sus, doar puțini fac parte din sfera privată, dar și acea sferă privată se născuse din bunăvoința statului de a se lăsa jefuit…

Banii „nespalati” ai lui Rareș Bogdan zis Pulicea
E absolut imposibil ca Rareș Bogdan ,un shmeker, să confunde patriotismul cu ceea ce el promovează! Nu poți fi patriot în timp ce îi urăști pe majoritatea cetățenilor din țara ta. Cu toate acestea el se dă mare patriot, anume genul de patriot care se luptă cu corupțea, care vrea ”justiție, care visează pușcării pentru hoți. Asta, desigur, stînd la Realitatea TV, care nu doar că se află -INCREDIBIL! – în insolvență de aproape 8 ani, dar care a și păgubit România prin neplata dărilor către stat cu simbolica sumă de 25 de milioane de euroDacă tot vorbim de hoție pe față…E absolut imposibil ca Rareș Bogdan să confunde patriotismul cu jefuirea țării. Adică ceea ce promovează el, ”România în primul rînd” (ce făcătură abjectă de slogan Si asta furata!) cu niște unii care au demonstrat cum se poate jefui țara mai bine chiar decît o făcea PSD-ul și arunca resursele ei în brațele băncilor și corporațiilor străine. Să nu-i omiteți din poză pe Falcă, pe Blaga, pe Hava și pe ceilalți slujitori ai celor care jefuiesc România … 

Merită să trecem mai departe de miliardele de euro prăduite de gasca basista,prin ”împrumutul preventiv” de la FMI? Poate ne explică Orhidel de ce ”patriotul” Buda votează împotriva României în Parlamentul European?! Sau mai contează? Să facem un scurt tur de orizont. Din cîteva clicuri pe net, aflăm că ”patriotul” și necoruptul Rareș Bogdan adoră banii publici. Uite aici, zice că a încasat un mizilic de 486.440 lei taman de la Hidroelectrica. Ce să vezi, tot o firmă aflată în insolvență, dar care avea nevoie de ”imagine” și, ca atare, s-a gîndit să apeleze la un ”specialist” cum e Rareș Bogdan.
N-o zic eu, o spune Hidroelectrica: „Facem precizari privind relatia contractuala dintre Hidroelectrica si societatea Trend Communication
avandu-l ca actionar pe realizatorul de televiziune Rares Bogdan si, ulterior, pe fratele acestuia, Horia Bogdan: „Contractele s-au derulat, cu intermitente, in perioada 2006-2012, ultimul contract fiind reziliat la intrarea 
Hidroelectrica in insolventa; In perioada 2006-2012, Hidroelectrica a decontat catre Trend Communication plati in valoare totala de circa 486.440 lei (TVA inclus). Contractele au avut ca obiect servicii de analiza calitativa si sinteza privind imaginea de ansamblu in media a SC Hidroelectrica SA,precum si servicii de realizare a unor rapoarte de audit ce includ strategii media imediate pentru contracararea … dupa ureche a efectelor campaniilor sau materialelor negative de presa la adresa beneficiarului, precum si tactici de contrabalansare a aparitiilor negative cu cele pozitive”,

Rareş Bogdan, a primit în 2007 şi 2008 de la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (actuala Autoritatea de Supraveghere Financiară – ASF) 8 contracte în valoare totală de 308.708,65 euro.
Contractele au fost acordate fără licitaţie în urmare unor proceduri de „solicitare de oferte”. Obiectul contractelor a fost reprezentat de organizarea de întâlniri între reprezentanţii Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor şi reprezentanţi ai pieţei de asigurări, ai administraţiei publice locale, ai mass media, scrie Grupul.ro, care publică și contractele. 
N-ai putea zice că nu se cîștigă bine în ”presă”. Să aruncăm o privire în declarația de avere a candidatului!
Deputatul Sebastian Ghiță, avea să mai adauge pe listă ”sume uriase, bani negri, de la persoane precum Blejnar, VanghelieCalin MiticaMaricel Pacuraru și alti oameni certati cu legea”, însă nu a făcut în vreun fel dovada celor afirmate.
Cu Mitica lucrurile sînt clare, banii se iau pe prestațiile soției lui Rareș Bogdan. Deloc incredibile ar fi și relațiile cu fostul primar al sectorului 5, mai ales că Rareș Bogdan a prestat pe scenă și ca și prezentator al 
Vanghelion, de exemplu. Iar acolo se discuta despre împărțirea banilor proveniți din diverse șpăgi. 

Opriți genocidul de conștiință din străinătate! 
Roma, 26 martie 2019 – ”Asociația Românilor din Italia (ARI) ia act de începerea campaniei electorale în vederea alegerilor europarlamentare. (…) Deunăzi, la Milano, invitat de către o organizație care se declară apolitică, domnul Rareș Bogdancandidat la europarlamentare din partea unui partid, și-a permis să-i instige pe românii prezenți la întâlnire, îndemnându-i să-șișantajeze, – prin telefon sau prin alte mijloace, inclusiv prin viu grai, de Paști – aparținătorii (părinți, frați, rude) sub amenințarea că nu vor mai primi bani sau chiar nu-i vor mai vedea pe cei dragi dacă nu votează într-un anumit fel,..  practici samavolnice, care depășesc cu mult limitele unei campanii electorale europene a secolului XXI, situându-se cu siguranță, în zona diversiunii practicate de politrucii comuniști care făceau colectivizarea pe vremea stalinismului”.

Mai e ceva de adăugat? Cînd profiți de prostia, neputința și frustrarea unora? Poate doar faptul că e OK să mănînci și să bei pe banii lor…
Da, ”diaspora” știe să își arate degetele. Mai ales pe la chermeze ce frizează  trivialitatea ce ar putea aminti de ”ștaif imperial” sau de ”stil parizian”. E bună și ”muia” à la Milano!.

Sursa: INTERNET

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.