Ataraxia – muzica pentru un ritual mediteranean

Ataraxia – muzica pentru un ritual mediteranean

0 84

Sala Reduta din Brasov gazduieste, sambata, 20 septembrie, de orele 20,00, o noua Seara Speciala, pregatita de Kogaionon & DonisArt.
Este vorba despre „o seara complexa, focusata nu doar pe dimensiunea muzicala, ci si pe cea vizuala, dramatica, teatrala, scenografica.. un alt fel de seara… cum n-ati mai vazut in Romania: O seara ritual mediteraneana!”. Cel putina sa promit organizatorii.
Spectacolul este sustinut de Ataraxia, un grup cu un renume incontestabil pe scena folk internationala, venit din Italia special pentru „o seara atipica, pentru fanii nonconformisti care doresc sa petreaca aproximativ doua ore de irealitate… de altceva”.
Potrivit organizatorilor, „acesti italieni vor fi fericiti sa ne impartaseasca in direct din experientele muzicale ale vietilor lor… intr-un mod elegant si intelectual”.
ATARAXIA (ITA): este o muzica specialacare doreste crearea impresiei de intoarcere in timp, in vremurile de demult, intr-o atmosfera calda, calma, meditativa, visatoare. Instrumentele folosite sunt de toate felurile, din aproximtiv toate civilizatiile Europei si nu numai, imagistica scenica fiind un factor primordial de care tin tot timpul cont cei patru talentati muzicieni.
Dupa 20 de CD-uri, peste 20 de ani de activitate, cateva sute de concerte, ATARAXIA este poate cel mai apreciat nume din intreaga scena Neo-Classical Folk.
Italienii tocmai au reeditat un demo compus in urma cu 17 ani, acum aparut in varianta unui CD elegant, „Nosce Te Ipsum”, si lucreaza intens la noi piese ce urmeaza sa fie incluse pe un nou material care va aparea curand.
Pentru detalii despre acest eveniment cu adevarat inedit, puteti accesa: www.kogaionon.com & www.donisart.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.