Atacuri liberale tot mai dure

Atacuri liberale tot mai dure

0 111

La vizita electorala intreprinsa in Valea Jiului, seful PNL, Crin Antonescu, a reluat si mai vehement atacul la adresa sarlatanilor si pipitzelor din politica romaneasca. El a specificat ca prin folosirea termenului de „pipitze” nu se gandeste la personalitatile feminine din politica, acelea care merita tot respectul chiar si ca adversare, ci la plevusca bazandu-se doar pe fizic si bani ca sa atinga trepte altfel interzise lor.
„Oamenii trebuie sa faca diferenta, prin vot, intre cei buni si cei rai, intre cei la care binele este mai mare decat raul. Daca nu vom face, daca vom spune ca nu conteaza, daca vom spune ca nu ne pasa, vom avea o tara condusa din nou de oameni care castiga nu campanii electorale adevarate, ci concursuri de smecherii”, a afirmat presedintele PNL, Crin Antonescu, in timpul vizitei in Valea Jiului.
„Daca tara asta va continua sa fie condusa de sarlatani, de demagogi, de incompetenti si de pipitze, nu avem iesire”, a avertizat liderul PNL.
Presedintele PNL a lansase vineri un atac dur la adresa „pipitzelor” din politica romaneasca, atac cu adrese fara dubii.
Romania este „o tara care a facut vedete din toate pipitzele, iar legalizarea drogurilor promisa de Elena Basescu este tot ce ne mai lipsea!”, a declarat ferm Crin Antonescu la Mures, cu o zi mai inainte, la o intalnire cu alesii locali ai PNL.
Privind lucrurile fara patima politica, inclin sa-l aplaud pe Antonescu. Si aceasta in ciuda faptului ca nici liberalii nu sunt cu totii usi de biserica. Insa, poate de data aceasta, Crin Antonescu sa se fi scuturat, cat de cat, de paduchii politici aducand tifosul disperarii peste multimea de romani.
Caci, privind prin alte ograzi fistichiu colorate sub palarie, nu putem decat sa ne miram de „nastrusniciile” care apar de pe sub palarii. Iar faptul ca fiica presedintelui de stat doreste legalizarea drogurilor usoare nu poate fi decat o palma data portocalei pe care s-a asezat mucegaiul spiritual al marijuanei. Probabil neavand alte idei, EBA a incercat sa frapeze, oferind o libertate dubioasa.
Va rog sa comparati intre cele doua foste fotomodele, invartindu-se actualmente prin preajma unor sefi de state: Carla Bruni – Sarkozy si Elena Basescu – EBA. Nu este numai distanta de la Bucuresti la Paris sau Roma. Iar eu, laudandu-ma ca sunt inca barbat, o prefer pe prima, caci a doua ma scarbeste intelectual, si ar trebui sa ma imbat crunt ca sa o privesc binevoitor pe cea din urma, dar in acelasi timp probabil as adormi.
Ce naiba, de ce nu sunt ajutate in tara asta si adevaratele intelectuale, de ce nu li se ofera o sansa si femeilor cu glagorie, ca sunt destule, si sunt impinse in fata doar rebuturi spirituale? Adevarata politica, in slujba tarii, nu se face din si cu picioare zvelte daca”bibilica” este goala.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.