Atacatorul din Noua Zeelandă Brenton Tarrant și supraviețuirea popoarelor autohtone!

Atacatorul din Noua Zeelandă Brenton Tarrant și supraviețuirea popoarelor autohtone!

0 237

Trebuie să cunoaștem adevărul. Mâine propaganda globalistă va manipula de nu se va mai ințelege nimic din ce s-a întâplat și cauza reală a tragicului eveniment.

Totul a început în Franța, neagră și maro!
Știrea lunii este atacul armat de la o moschee din Noua Zeelandă, inspirat fiind de Renaud Camus, Brenton Tarrant, un rezistent identitar anti-islamist elimină zeci de musulmani într-o moschee, în ceea ce pare un act disperat de împotrivire la „Marea înlocuire”. De altfel, Brenton Tarrant a făcut un Manifest intitulat „The Great Replacement”.
Atacatorul de 28 de ani, cetățean australian, a parcat mașina după colț, pe strada cu moscheea, s-a dat jos din mașină, a deschis portbagajul, și-a luat o armă și a pătruns pe intrarea din spate a moscheei. Avea la el o boxă portabilă când a deschis focul asupra musulmanilor. Brenton Tarrant a filmat acțiunea în direct, probabil cu un dispozitiv „Go-Pro” montat pe o cască, timp de 16 minute. Filmarea fiind disponibilă pe internet pentru cine caută.
Atacul a lăsat în urmă 49 (plus un decedat ceva mai târziu) de cadavre si câteva duzine de răniți. Ulterior, după o urmărire cu mașina, poliția l-a prins și l-a arestat.
Motivul : Brenton Tarrant a explicat în detaliu motivul atacului și a răspuns anticipat la mai multe întrebări într-un manifest, document de 74 de pagini (link).

Faptul că Brenton Tarrant a realizat un Manifest în care explică detaliat Procesul Marii înlocuiri”, este o referire clară la scriitorul francez Renaud Camus, primul intelectual care a analizat această voință politică de înaltă trădare, ascunsă românilor de mass media, denunțând în mod activ complotul organizat pentru invazia și genocidul Europei de viță, prin intermediul raselor arabo-negroide.

signal-attachment-2019-03-15-122238-213x300

Brenton Tarrant mai explică că, prin intermediul unei călătorii în Franța, s-a convins definitiv de obiectivitatea analizei lui Renaud Camus. Nu se știe exact în acest moment dacă Brenton Tarrant s-a întâlnit cu Renaud Camus, puțin probabil, cert este că a observat pe viu efectele și realitățile înlocuirii și, cel mai probabil, neputând sau nevrând să-și închipuie această realitate în Noua-Zeelandă sau în Australia, înțelegând impostura înlocuitorilor-democrați, a ales calea justiției personale.

Renaud Camus a devenit aparent liderul spiritual principal al unei mișcări internaționale de trezire, care a decis să elimine fizic musulmanii din țările occidentale. Obiectivul acestei mișcări este de a opri invazia musulmanilor, apărându-și țările, neamurile, chiar patrimoniul genetic cu armele în mână și pregătiți să meargă până la capăt.

Din păcate, recuperat cu forța de către depozitarii sistemului-înlocuitor înainte să fie prea târziu… să nu cumva să afle lumea prea multe despre ce se pregătește în U.E. (doar că este prea târziu, lumea chiar a aflat!), Renaud Camus își revendică deschis homosidaismul și pretinde că este un mare admirator al ovreilor și al politicii Israeliene.

renaud-camus-300x150

Renaud Camus este foarte apropiat de ‘telectualul „academician” rasist (antifrancez) Alain Finkielkraut și este legat de mai multe figuri ale Likud-ului din Franța, cum ar fi Gilles-William Goldnadel, ceea ce pare să-l împiedice să meargă până la capătul analizei sale: fără un „Mare înlocuitor” nu poate exista nici o „Mare înlocuire”…

                                                  Miza

Motorul mediatic a fost pus în funcțiune, demonizându-l pe atacator de parcă ar fi ultima scursură a societății. Miza lor este folosirea acestui atac ca exemplu pentru necesitatea monitorizării și cenzurii internetului, pe motiv că memele radicaliează oamenii și „de la vorbe la fapte” e doar un pas.  Faptul că oamenii ajung la adevăr pe internet reprezintă o mare frustrare pentru manipulatorii societății, care se vor folosi de actele violente ale unor indivizi aduși la limita disperării pentru a impune controlul sever al informației pe internet.

                                           Realitatea

Totuși lăsând ultragiul emoțional pe plan secundar, propun o sinceră autopsie a motivului.
De la sfidarea majorității prin inundarea țărilor cu oameni ce aparțin unei culturi și religii incompatibile cu cea europeană și până la violență, este doar un pas.
Când autoritățile și statul refuză să facă dreptate, ba chiar încurajează un genocid încet, pe calea înlocuirii demografice, instinctul de conservare al unor indivizi se activează și explodează în cele mai violente feluri.

Eu nu aprob atacul, dar îi înțeleg cauza.
Dacă s-ar organiza referendum pe plan local în fiecare zonă ce urmează a primi migranți, majoritatea ar respinge invazia, motiv pentru care nu se organizează, ci se impune.
Brenton Tarrant a apăsat pe trăgaci din disperarea unui animal încolțit care, pentru a-și asigura supraviețuirea, lovește în cei din jur.
Răspunderea morală aparține celor ce promovează  înlocuirea demografică a popoarelor băștinașe. Mânjiți cu sângele victimelor sunt guvernele care au semnat fără ezitare legi și ordonanțe autoritare în favoarea invaziei.

Fraser-Anning-an-Australian-Senator-Blames-Muslims-For-New-Zealand-Mosque-Terror-Attack

Un senator din Noua Zeelandă, Fraser Anning, este conștient de asta și a dat un comunicat prin care spune lucrurilor pe nume, acuzând politica imigraționistă ca fiind adevărata cauză a vărsării de sânge.

image0

Detalii

De asemenea, Brenton a înscris referințe istorice pe armele sale, mai ales bătălii împotriva invaziilor musulmane – uimitor este faptul că, pe unul dintre încărcătoare, figura numele lui Șerban Cantacuzino, alături de Iancu de Hunedoara și Stefan cel Mare! –, dar și numele victimelor atacurilor teroriste săvârșite de musulmani în Europa.

Pe una dintre arme poate fi observat numele Ebba Akerlund, o fetiță zdrobită intenționat și dezmembrată cu mașina de un musulman (cultural) la Stockholm.

Ebba-Akerlund-300x300

Apare numele lui Ștefan cel Mare pe pușcă.

ștefan-cel-mare-293x300
 • Apare numele lui Lazar din Serbia, care a creat cel mai mare și mai puternic teritoriu sîrb după destrămarea imperiului, a murit ca martir în bătălia de la Kosovo.
 • Apare numele lui Marko Miljanov, general și scriitor din Muntenegro, care a condus Kuči , un trib armat împotriva Imperiului Otoman în războaiele din 1861-62 și 1876-78, afișând deosebite calități de lider militar. A reușit să unească tribul său cu Muntenegru în 1874.
 • Apare numele lui Șerban Cantacuzino, domn al Țării Românești între 1678 și 1688. Acesta a participat la asediul de la Viena 1683, formal de partea turcilor (Muntenia fiind sub suzeranitate otomană), activând de facto de partea austriecilor, furnizând informații prețioase din tabăra otomană și punând ghiulele umplute cu paie în tunuri, ca sa nu facă rău creștinilor asediați.
incarcatoare-e1552721573475-300x274
 • Cantacuzino, se crede că a conceput un plan de atac asupra Constantinopolului pentru a alunga turcii din Europa, iar puterile vestice i-au promis suport moral și material. În mijlocul pregătirilor a murit subit, otrăvit se pare de către boierii cărora le era frică de planurile sale anti-otomane.
 • Apare Bajo Pivljanin, haiduc care și-a părăsit satul în urma nedreptăților otomane și ulterior a devenit un erou din folclor, menționat în baladele sârbești.
 • Apare Novak Vujošević, membru al tribului Kuči  și cel mai mare erou al bătăliei de la Fundima, ucigând 28 de soldați inamici, ulterior primind o distincție din partea țarului.
 • Apare Sebastiano Vernier, general de flotilă și comandant al contingentului venețian la bătalia de la Lepanto, unde Liga Creștină a învins decisiv forțele otomane.
 • Apare Dmitry Senyavin, amiral rus care s-a distins în bătălia de la Caliacria, la comanda navei de luptă Navarchia.
 • Apare Edward Carrington, soldat american și demnitar din Virginia. În timpul războiului de independență a ajuns locotenent-colonel de artilerie în Armata Continentală.
 • Apare Marco Antonio Bragadin, avocat venețian și ofițer militar care în calitate de Căpitan-General, a condus rezistența venețiană împotriva otomanilor.
 • Apare Luca Traini, italianul care a răzbunat moartea Pamelei Mastropietro, o fetiță de 18 ani care a fost ucisă și dezmebrată de imigranți.
 • Apare Alexandre Bissonette, canadian care a deschis focul într-o moschee din Quebec, ca răspuns la politica agresivă de imigrație a statului canadian.
 • Apare “Pentru Rotherham” referință la scandalul abuzurilor sexuale din Rotherham, săvârșit de o rețea de musulmani.
 • Apare “Trecătoarea Shipka 1877-78” referință la bătăliile din acel loc, culminând cu momentul crucial în August 1877 când un grup de 5000 de voluntari bulgari și 2500 de trupe rusești au respins atacul otomanilor care numărau 40.000.
 • Mai apar referințe la bătalia de la Vienna și pe una dintre lunete apare simbolul Gărzii de Fier.

Apar și alte nume și date istorice pe lângă lista de mai sus.

armă-Brenton-Tarrant-300x159

Apare și simbolul Gărzii de Fier.

garda-de-fier-300x198

Atacatorul nu a înțeles mare lucru din filozofia legionară. Dacă ar fi înțeles, atacul său ar fi fost îndreptat împotriva unor politicieni, înalți trădători de neam, apoi ulterior s-ar fi predat autorităților cu demnitate.

                                     Concluzii/Previziuni

 1. Acest eveniment nu va fi unul izolat. Pe măsură ce demografia se schimbă în favoarea imigranților, popoarele autohtone vor face orice pentru supraviețuire.
 2. Unele teorii spun că a fost un psy-op, pe aceasta temă va dezvolta MNR într-un alt articol.
 3. De la politica imigraționistă iresponsabilă și până la violență reacționară este doar un pas, aviz guvernanților amatori de arabi.
 4. Ne așteaptă o intensificare a controlului online, fiind urmăriți în special conservatorii și naționaliștii. Deplatformare, cenzură, chiar plângeri pentru postări pe facebook, să ne așteptam la toate astea. Faptul că se dorește astuparea acestei valve, internetul, va naște și mai multă violență, întrucât oamenii neavând unde să-și verse frustrările, o vor face în spatiul fizic.
 5. Replica musulmanilor nu se va lăsa așteptată, deja pe twitter islamiștii au declarat că se vor răzbuna:
replică-musulmani-300x224
cav

Urmează o încleștare istorică între culturi incompatibile, care în loc să locuiască în spații separate, (cineva) le pune una peste alta și așteaptă să se curețe reciproc.

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.