Astronautii confirma existenta extraterestrilor

Astronautii confirma existenta extraterestrilor

0 58

Dupa ce astronautul roman – si brasovean – Dumitru Prunaru a vorbit, in cadrul unei emisiuni televizate, despre faptul ca este imposibil ca, in vastul spatiu al universului, sa nu fi existat conditii pentru aparitia vietii si dezvoltarea stiintei care sa permita calatorii interstelare, aducand drept dovada a vizitarii pamantului de catre asemenea fiinte anumite constructii gasite in diferite zone, imposibil de realizat cu o tehnica primitiva, iata ca si astronautul american Edgar Mitchell, participant la misiunea Apollo 14, afirma aceleasi lucruri, adaugand ca pana acum probele existentei extraterestilor au fost tinute secrete de Pentagon si alte institutii militare.
Mitchell afirma ca extraterestrii au vizitat de mai multe ori pamantul, descriindu-i ca pe niste fiinte asemanatoare cu principalul personaj din filmul E.T.
Astronautul american mai afirma ca tehnica extraterestrilor este mult mai sofisticata decat a noastra, ceea ce le-a si permis sa calatoreasca la distante mari prinspatiu, adaugand, logic, ca daca extraterestrii ne-ar fi fost ostili, ar fi distrus de mult viata, cel putin a oamenilor, pe pamant.
Astronautul american mai spune:
“A fost bine musamalizat de catre toate guvernele, dar, incet-incet, informatia se scurge, iar unii dintre noi am fost privilegiati sa aflam. Ne apropiem de o dezvaluire, iar multe organizatii serioase se indreapta in aceasta directie.”
Nu trebuie uitat faptul ca pana si Vaticanul a acceptat, recent, existenta extraterestilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.