ASTROLOGII asiatici prezic un an tumultos în 2013

ASTROLOGII asiatici prezic un an tumultos în 2013

0 125
 
Anul Åžarpelui începe duminică, 10 februarie, în calendarul chinezesc ÅŸi este asociat cu apa: el ar putea aduce o serie de catastrofe, avertizează astrologii, foarte populari în Asia.
 PrecedenÅ£ii ani ai Åžarpelui au fost marcaÅ£i de atacurile teroriste din 11 septembrie (2001), de miÅŸcarea democratică din Tiananmen înăbuÅŸită în sânge (1989) ÅŸi de atacul japonez de la Pearl Harbour (1941).
 
"Este un an al catastrofelor… Multe lucruri se vor derula foarte prost", previne Tan Khoon Yong, de la cabinetul de geomanÅ£ie Way OnNet Group. "Uniunea Europeană riscă să se destrame, moneda euro va fi în dificultate", a adăugat acest astrolog în vârstă de 59 de ani.
 Apa reprezintă frica, teama. Ea se află chiar deasupra focului, care reprezintă bucuria ÅŸi optimismul. OpoziÅ£ia dintre cele două semne se va exprima în luna mai, au explicat prezicătorii chinezi.
 
Potrivit lui Chow Hon-ming, un astrolog din Hong Kong, China ÅŸi Japonia se vor înfrunta în luna mai, în timpul unui conflict scurt, precum "doi ÅŸerpi" care se luptă.
 RelaÅ£iile dintre cele două ţări s-a deteriorat în 2012, din cauza unui arhipelag nelocuit aflat în Marea Chinei Orientale, revendicat de autorităţile de la Tokyo ÅŸi de la Beijing.
 "Tensiunile vor atinge un vârf, iar China ÅŸi Japonia riscă destul de mult să meargă până la declanÅŸarea unui război", afirmă Chow Hon-ming.
 
Bursele mondiale vor cunoaÅŸte o traiectorie asemănătoare celor urmate de aceste reptile, prezice Mak Ling-ling, maestru în feng shui din Hong Kong. Această traiectorie va fi calmă ÅŸi suplă în prima parte a anului, dar mult mai sacadată în a doua jumătate a anului. "Va fi ca miÅŸcarea ÅŸarpelui: rapidă, agresivă, ÅŸireată", a adăugat el.
 Mariana Kou, analistă la o casă de brokeri, CLSA, care se amuză în fiecare an creând "un indiciu feng shui", spune că anul bursier 2013 "se va termina într-o manieră pozitivă".
 În timpul precedentului an al Åžarpelui, în 2001, indicele Bursei din Hong Kong a pierdut peste 33%.
 
Cu toate acestea, anii Åžarpelui sunt marcaÅ£i de "transformări, schimbări ÅŸi, uneori, veritabile bulversări, după imaginea acestor reptile care îÅŸi schimbă pielea cu regularitate", a adăugat ea.
 
Însă nu totul va merge prost pe plan mondial. Noul conducător chinez, Xi Jinping, va prelua prerogativele preÅŸedintelui celei de-a doua puteri economice mondiale, în luna martie.
 "El trebuie totuÅŸi să fie atent la starea lui de sănătate. Riscă să sufere de pe urma unei căzături în luna noiembrie, dacă va călători în acea perioadă", afirmă Chow Hon-ming, care îi sugerează liderului chinez să evite "Rusia ÅŸi Europa" în toamna acestui an.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.