Astra si-a schimbat fata

Astra si-a schimbat fata

0 60

Asa cum ni s-a promis in urma cu ceva vreme, cartierul Astra are, incepand cu aceasta primavara, o fata noua. Fara a face campanie electorala, aceasta afirmatie vine din partea unui locuitor al cartierului respectiv, care se poate mandri cu strazi prospat asfaltate, parcari noi si numeroase alei cochete si multe spatii de joaca pentru copii. Ca un singur repros, in aceasi calitate de locuitor la cartierului, ar fi faptul ca nu sunt spatii special amenajate pentru posesorii de animale de companie (in speciali, caini). In multe spatii libere si pline de verdeata ar putea fi amenajate tarcuri speciale in care prietenii nostri necuvantatori sa alerge in voie si sa-si faca nevoile, de igienizarea locului putand sa se ocupe firmele de salubrizare care aduna gunoiul si, bineinteles, proprietarii de patrupede.
Referitor la noua fata a cartierului, consilierul local PD-L Vasile Kraila, cel care conduce o echipa care se ocupa de cartierul Astra, a anuntat ca operatiunea ampla de reamenajare a locurilor de joaca, a reabilitarii mobilierului urban si a plantarii de arbori si flori, este aproape de final.
„Era firesc sa aducem ceva nou in zona. Am avut solicitari directe din partea locuitorilor, sprijinul acestora si al unor voluntari. Am inceput sa ma ocup de peste doua luni de Astra si nu poate spune nimeni ca este vorba despre campanie electorala. Cred ca fiecare ar trebui sa fie preocupat de felul in care arata zona unde locuieste si sa doreasca sa fie totul cat mai ingrijit si mai frumos. Asemenea actiuni tin de buna gospodarire a cartierelor si de oameni. Sunt convins ca brasovenii vor sa locuiasca intr-o ambianta placuta si nu inconjurati de gunoaie si darapanaturi!”, a mai spus Vasile Kraila

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.