Astra cumpara de la Urziceni

Astra cumpara de la Urziceni

0 206

Astra Ploiesti grupare pregatita de tehnicianul Mihai Stoichita, a reusit sa transfere trei jucatori de la Unirea Urziceni. Astfel George Galamaz, Ricardo Fernandes si Laurentiu Marinescu au plecat la Astra Ploiesti inaintea meciului cu Hajduk din Europa League. Patronul Ioan Nicolae a confirmat informatia la Digisport.
„Jucatorii au acceptat imediat sa vina aici. Chiar daca e jucator de nationala, nu s-a pus problema ca Galamaz a nu accepte oferta noastra. MM Stoica a fost invitat la mai multe meciuri la noi, am discutat, dar nu e nimic concret. Va dati seama ca ar fi bine sa vina aici, e cel mai bun conducator din tara. Eu am nevoie de oameni ca el, nu ma incurca, ma ajuta si imi ia din responsabilitati” a declarat Petre Buduru, directorul sportiv al Astrei, la gsptv.
Deocamdata, MM Stoica a anuntat pe blogul sau ca a refuzat oferta Stelei. „Celor care ma intreaba ce proiecte de viitor am, le raspund ca in scurt timp voi organiza o conferinta de presa si voi fi foarte explicit. Ca de obicei.”

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.