Asteptam accidente?

Asteptam accidente?

0 87

Oare asa ceva asteapta autoritatile locale sa se intample la intersectia Aurel Vlaicu- Grivitei?Cu pagube materiale si eventuale pierderi de vieti omenesti?
La traficul ce se desfasoara in acea intersectie,mai ales cad unii conducatori auto apasa acceleratia ca sa mai „prinda” stopul pe verde, este greu de imaginat cum de nu s-au petrecut inca,pe acolo,mari belele.
Mi se poate replica prin lucrarile de modernizare ce sunt in desfasurare acolo si prin devierea traficului greu,intr-un viitor stabilit doar pe hartie,pe bucata de ocolitoare mica in realizare.
Dar pana atunci?
In aceasta intersectie,in momentul de fata,domneste o bucata din haosul de dinainte de facerea lumii si cu greu masini si pietoni scapa nevatamati spre treburile lor.
Ca sa nu mai vorbim de mastodontii soselelor,inca in tranzit prin Brasov si care,venind dinspre Bartolomeu si luand curba la stanga,se inclina de zici ca sunt gata sa se rastoarne peste tine,daca astepti la stopul dinspre oras.Mai ales ca se circula pe doua benzi,ca intr-un fel de intrecere spre ocuparea unei pozitii cat mai bune in continuarea de pe Aurel Vlaicu.
Nici in sensul opus,spre iesirile din oras prin Bartolomeu,situatia nu este mai placuta.
Vehiculele au liber spre dreapta si pietonii,ca sa ajunga pe partea cealalta,nici nu mai stiu cum si pe unde sa o ia printre masini.
Inteleg modernizare.Inteleg viitor.Dar pana atunci?
Se impune o urgenta luare de masuri din partea autoritatilor in drept,chiar si numai temporar,pana la finalul lucrarilor,pentru evitarea unor incidente si
accidente,caci acolo nu este strada Ceahlau,ci o intersectie cu grad mare de risc.
Este neaparat nevoie de accidente?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.