Astazi se va depune oferta finala pentru realizarea aeroportului

Astazi se va depune oferta finala pentru realizarea aeroportului

0 105

Astazi va avea loc, conform prevederilor OUG 34/2006, ultima runda de negocieri ce se va materializa in depunerea ofertei finale de catre firma castigatoare a licitatiei pentru concesiunea lucrarilor de proiectare, constructie si operare a aeroportului Brasov-Ghimbav.


In cadrul ofertei finale se vor aduce corectii la oferta preliminara, rezultate ca urmare a procedurii de negociere. Aceste corectii vizeaza, dupa cum a precizat dl. Iancu Vespasian Augustin, presedintele Comisiei de realizare a aeroportului si membru in comisia de evaluare a ofertelor, imbunatatiri ale ofertei tehnice si economice.


Odata cu depunerea ofertei finale, se va putea realiza raportul procedurii si supune votului plenului Consiliului Judetean atribuirea contractului de concesiune de lucrari, care, spune consilierul, ar putea fi incheiat la jumatatea lunii martie.


In ce priveste terenul pe care se va construi aeroportul, ca bun ce va intra in folosinta concesionarului, lucrurile merg bine, cat de curand urmand ca forul de conducere judetean sa intre in posesia intregului lot de 200 de hectare.


“Am vorbit cu domnul Presedinte Cancescu (presedintele CJ Brasov, n.r.) si m-a informat ca lucrurile merg bine cu suprafetele de teren care trebuie sa ajunga la Consiliul Judetean. Exista disponibilitate totala din partea Agentiei Domeniului Statului si in urmatoarele zile se va face transferul de teren”, a informat Iancu Vespasian.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.