Astăzi începe în Rusia Campionatul Mondial de hochei

Astăzi începe în Rusia Campionatul Mondial de hochei

0 401

Campionatul Mondial de Hochei pe Gheață începe astăzi la Saint Petersburg, Russia, Cele mai bune echipe din lume sunt împărțite în 2 grupe, iar fiecare grupă are 8 echipe. Așadar, vom avea cele mai bune 4 echipe în playoff-uri, ca în fiecare an. În prima zi de turneu, înfiecare grupă se vor juca câte 2 meciuri, iar meciul de deschidere se va juca între gazde, Rusia, și una dintre cele mai bune echipe din hochei pe gheață, Cehia. Va fi o primă zi cu adevărat incitantă. Campioana de anul trecut este Canada. Finala campionatului se va juca pe arena principală din Moscova pe 22 mai 2016.

Cele două grupe :

I : Rusia, Suedia, Cehia, Elveția, Letonia, Norvegia, Danemarca

II : Canada, Finlanda, SUA, Slovacia, Belarus, Franța, Germania, Ungaria

Se pare că marea favorită la titlu este Rusia, urmată de Canada. Cel puțin asta sugerează cotele de la casele de pariuri. În orice caz, sunt multe țări care urmăresc prestigiosul titlu, ca Suedia, Finlanda, SUA și chiar Cehia, țări care știu bine sportul și vor face tot ce le stă în putință pentru a ajunge cât mai aproape de finală
Meciurile de astăzi : Suedia – Letonia (ora 16,15), SUA – Canada (16,15), Cehia – Rusia (20,15) și Finlanda – Belarus (20,15)

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.