Astazi, 26.11.2008, va invitam la Recitalul de la ora cinci

Astazi, 26.11.2008, va invitam la Recitalul de la ora cinci

0 127

Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov si Opera Brasov invita iubitorii de cantec si frumos artistic, astazi, de la ora 17:00, la editia cu numarul 100 a programului muzical „Recitalul de la ora cinci”.
Opera Brasov si Muzeul „Casa Muresenilor” va invita miercuri, 26 noiembrie, ora 17,00, la „Recitalul de la ora cinci” – „asadar, pentru a suta oara…”.
Isi dau concursul: soprana Simona Marcan, mezzosoprana Carmen Topciu, tenorul Mihai Irimia, pianista Sena Ducariu, basistul Dan Popescu, actrita Nora Vlad si actorul Attila Török, Ansamblul de Balet al Operei Brasov; coregrafia: Nermina Damian.
De asemenea, va avea loc lansarea lucrarii „Romana”.
In program: Alfredo Catalani, Piotr Ilici Ceaikovski, Gaetano Donizetti, Ludovic Feldman, Charles Gounod, Imre Kálmán, Wolfgang Amadeus Mozart, Maurice Ravel, Gioacchino Rossini.
Organizatorii anunta intr-un comunicat de presa:
„Iata ca zilele de miercuri s-au insirat asemenea margaritarelor si recitalul nostru a ajuns la numarul 100. Cat de frumos si de minunat au trecut acesti ani. Cat ne-am imbogatit sufleteste. Mare bucurie pentru Opera Brasov, pentru Muzeul „Casa Muresenilor” si, suntem siguri, sarbatoare si pentru iubitorii brasoveni ai muzicii de calitate.”
Recitalul are loc la sediul Muzeului, intrarea publicului facandu-se pe baza de invitatii, in functie de numarul locurilor existente.
Evenimentul este sponsorizat, ca de fiecare data, de Bistro del’Arte.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.