Associated Press va difuza în direct sfârşitul lumii!!

Associated Press va difuza în direct sfârşitul lumii!!

0 362
AgenÅ£ia de presă Associated Press se pregăteÅŸte să difuzeze, în direct, 'sfârÅŸitul lumii' de la Chichén Itzá, un uriaÅŸ sit arheologic precolumbian construit de civilizaÅ£ia Maya ÅŸi aflat în partea central-nordică a Peninsulei Yukatan, adică acolo unde trăiau pe vremuri triburile mayaÅŸe, cărora li se atribuie predicÅ£ia potrivit căreia sfârÅŸitul lumii s-ar produce la 21 decembrie 2012, conform agenÅ£iei de presă amintite.
 
Astfel, cea mai mare agenÅ£ia de presă din SUA a transportat deja antene de satelit în cunoscutul sit din nordul Mexicului. De pe 19 până pe 21 decembrie, AP va difuza în direct pe site-ul său de internet tot ceea ce se poate întâmpla dezastruos pentru omenire chiar din patria mayaÅŸilor.
La 21 decembrie, potrivit calendarului civilizaÅ£iei Maya, se încheie un ciclu în evoluÅ£ia lumii, care a durat 26.000 de ani, ÅŸi începe etapa de tranziÅ£ie spre o nouă stare energetică a omenirii.
Conform aceloraÅŸi predicÅ£ii atribuite mayaÅŸilor, din 2012, omenirea ar începe să se pregătească pentru trecerea într-o nouă eră de dezvoltare, etapă ce va dura până în 2053.
MulÅ£i văd acest lucru ca pe o profeÅ£ie adevărată privind 'sfârÅŸitul lumii', adică o adevărată catastrofă la nivel mondial.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.