Asfixiati cu gaz, in Schei

Asfixiati cu gaz, in Schei

0 56

Doi tineri, un barbat si o femeie, locuind in Casa Parohiala a Bisericii Sf. Nicolae din Schei – este vorba de blocul acela mare de langa biserica – au murit dupa ce s-au intoxicat cu gaz.

Barbatul avea 25 de ani, iar femeia doar 20 de ani. Tinerii, care se aflau in vizita la locatarii apartamentului, au fost gasiti, ieri dimineata, in stare de inconstienta, in pragul mortii. De altfel, pana la sosirea Ambulantei, ei au si murit.

Sa ne amintim ca, in urma cu cateva zile, doi batrani, tot din Brasov, au murit deasemenea intoxicati cu monoxid de carbon. Din cauza frigului din apartament, batranii lasasera focul aprins la aragaz, Batranii aveau facturile platite la zi, insa au fost nevoiti sa lase gazul aprins in conditiile in care CET-ul nu furniza caldura, nerespectand legea, adica acea lege care prevede ca, dupa trei nopti de temperaturi de sub 10 grade, caloriferele sa duduie.

In ultima vreme, in diferite orase din tara, s-au inregistrat mai multe decese din cauza intoxicarii cu monoxid de carbon.

La Brasov se cunoaste (ne)implicarea Primariei in treburile CET si ale problemelor populatiei, totul facandu-se in ultima clipa si gen carpeala ordinara. De aceea si intreb: pe la Primarie pentru cine bat clopotele, Georgica?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.