ASC Corona Brasov a transferat mai multi jucatori pentru viitorul sezon

ASC Corona Brasov a transferat mai multi jucatori pentru viitorul sezon

0 92

Echipa de hochei pe gheata ASC Corona Brasov a transferat mai multi jucatori pentru noul sezon in speranta ca va avea rezultate superioare in viitoarea editie de campionat. Astfel in cadrul unei conferinte de presa, au fost prezentati jucatorii nou veniti în lotul echipei dar si unele lucruri care tin de strategia pentru sezonul ofecial intern si international 2013-2014.

Antrenorul Greg Lindqvist a prezentat primele schimbari survenite in lot. Astfel, au parasit echipa:  Kevin Wehrs, Rory Rawlyk, Peter Barinka, Borsos Attila, Levente Lorincz, Tibor Basilidesz, Csanad Fodor si Claudiu Mihailescu. Primele noutati, la capitolul achizitii, sunt: Martin Saluga (atacant), venit de la Miskolc, Molnar Zsolt (atacant), venit de la HSC Miercurea Ciuc, Hunor Marton (atacant), venit de la HK Trnava U20, Slovacia, Dennis Dumitru (centru), venit de la Steaua, Oprea Daniel Lucian (fundas), venit de la Steaua. De remarcat este faptul ca lotul va fi completati în perioada urmatoare cu alti jucatori, aflati inca in negocieri cu echipa brasoveana.

n urma discutiilor purtate cu conducerea, am primit misiunea de a alcatui noua echipa, incercand sa formez un lot cat mai tanar. Unii jucatori au plecat, fie datorita varstei, fie datorita contractelor ce au expirat si nu s-au reinnoit, iar alti jucatori au venit. Cu toate acestea, o mare problema am avut-o la selectia de fundasi. In Romania sunt putini jucatori fara angajamente, astfel incat este dificil sa transferi pe acest post.  Cu toate acestea, am reusit pana acum sa stabilim contacte cu jucatori importanti si speram sa-i aducem la Brasov. Pentru celelalte posturi, am adus deja cativa jucatori valorosi, asa cum este Dennis Dumitru, ce face parte si din lotul Romaniei U20, ce a evoluat la Steaua, impreuna cu Lucian Daniel Oprea, Martin Saluga, un jucator cu mare experienta ce a evoluat in Liga Mol, fiind un marcator remarcabil sau Molnar Zsolt.”, a afirmat Greg Lindqvist antrenor Corona Brasov.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.