Așa o fi? UDMR băgat de PNL în …PE!!!

Așa o fi? UDMR băgat de PNL în …PE!!!

0 155

UDMR vine cu explicații penibile despre ”succesul” de a trece pragul electoral în pofida tuturor evidențelor.
 Liderii UDMR dau explicații abracadabrante despre felul în care românii au votat UDMR fie din admirație pentru Viktor Orban (Antal Arpad, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe), fie ca o formă de protest față de partidele românești (Kelemen Hunor).
Sputnik are informații în exclusivitate despre cum i-a băgat PNL pe udemeriști în PE.

Sursele Sputnik au comunicat că PNL a identificat în județele fără etnici maghiari persoane apropiate pe care le-a trimis ca reprezentanți în secțiile de votare, după care a alocat în aceste zone un număr suficient de mare de voturi liberale pentru ca UDMR să treacă pragul electoral.

Oamenii trimiși de PNL ca reprezentanți ai UDMR în secțiile de votare au avut surpriza să constate că cei care gestionau situația și se ocupau de voturile UDMR erau chiar responsabilii din organizațiile PNL. Comanda a fost dată de la centru și a avut acordul lui Iohannis care își dorește o grupare puternică în PPE din partea României, grup politic din care face parte și UDMR.

În plus, PNL l-a salvat pe Hunor de la dizgrație pentru ca UDMR să treacă de partea opoziției și să întoarcă spatele PSD, ceea ce se va vedea la următoarea moțiune de cenzură.
Ca o garanție, UDMR a trebuit să se lepede de PSD încă înainte de alegeri sub pretextul scandalului din Valea Uzului.

Klaus Iohannis şi Kelemen Hunor

Orice altă explicație vine de la UDMR este doar ridicolă. PNL a arătat cât de patriot este și cum face orice tranzacție pentru a-și atinge scopurile politice. Însă despre toate aceste aranjamente strigătoare la cer, ”vocea patriotului național” Rareș Bogdan nu suflă niciun cuvânt…

Daniela Porovăț.

https://ro.sputnik.md/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.