Asa ghinion mai rar: să încerci să-l jefuiești pe campionul Japoniei la...

Asa ghinion mai rar: să încerci să-l jefuiești pe campionul Japoniei la Ju jitsu!

0 24

Un grup format din cinci ţigani români au vrut să dea lovitura în Italia, dar au încasat-o grav de tot. Omul pe care voiau să-l jefuiască s-a intamplat sa fie campionul absolut al Japoniei la ju jitsu. Ce a ieşit? Ţiganii şi-au luat o bătaie soră cu moartea.

Un site de ştiri din Italia a relatat totul.
 ”Ei nu ştiau, însă, că era campion la Ju Jitzu, aşa că trei dintre atacatori au ajuns la spital, în stare foarte gravă”, relatează site-ul italian news24roma.com. Campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kamo, era în vacanţa la Roma şi se plimba liniştit, împreună cu soţia, când s-a trezit înconjurat de cinci tigani. Aceştia i-au cerut luptătorului borseta în care avea portofelul plin, geanta soţiei şi telefoanele.
Informația este însă partial … contestată de alții. Unii bloggeri italieni și-au exprimat îndoiala cu privire la autenticitatea consecintelor evenimentului. Unul dintre aceștia, David Puente, remarcă faptul că numele citat este apropiat cu numele ambasadorului Japoniei in Emiratele Arabe Unite care este specialit in Jiu-jitsu.
Cei care contesta autenticitatea informației cu ambasadorul susțin că, dacă era implicat un membru al corpului diplomatic, știrea exloda pe marile publicații itaiene.
Momentan marile site-uri de știri din Italia nu vin cu informații suplimentare despre acest incident. Japonezul a stat nemişcat câteva clipe, până când unul dintre tigani a încercat să-i smulgă poşeta soţiei. În acel moment, campionul a început să se rotească şi să sară dintr-o parte în alta ca şi cum ar fi fost pe arcuri, împrăştiind lovituri puternice în toţi cei cinci tigani… Doi dintre agresori au reuşit să fugă. Ceilalţi trei, însă, au ajuns la serviciul de urgenţe al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat… in legatura cu zilele de spitalizare:
Japonezul a fost amendat, deocamdată, pentru vătămare corporală gravă, mai spune site-ul italian.

content-image

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.