Etapa a şasea a Ligii Naţionale de handbal feminin a adus o victorie logică a echipei braşovene Corona : 33-24 (12-11), în deplasare, cu Slobozia. Corona a dorit să se reabiliteze oarecum, după eşecul de acasă, cu CSM Ploieşti.

Pentru Corona au marcat: Zamfir 15, Ciuciulete 7, Chiper 4, Ţăcălie 2, Dincă 2, Bondar 1, Cartaş 1, Creţu 1.
Bogdan Burcea, antrenor Corona : ,,A fost un meci de deplasare, în care au mai existat şi fluctuaţii, mai ales în prima repriză, dar sunt bucuros că echipa a a reuşit să se adune şi a câştigat detaşat. Fetele aveau mare nevoie de o victorie, după tot ce s-a întâmplat în meciul cu CSM Ploieşti şi le felicit că au crezut în ele şi au şi obţinut-o. Era nevoie de această victorie, care să dea echipei un moral bun şi din suflet ca acest joc să le ajute, astfel încât, de acum încolo să putem juca în mod constat bine. Trebuie să ne refacem repede, pentru că avem doar câteva zile la dispoziţie, iar apoi urmează meciul cu CSM Bucureşti, un adversar care nu are nevoie de nici o prezentare. Va fi un joc greu, dar jucăm acasă şi vrem să facem totul pentru a juca un handbal frumos”.

Partida din etapa a VI-a dintre Corona şi CSM Bucureşti se va disputa luni, 28 septembrie, ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

 

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.