Arta fotografica si natura

Arta fotografica si natura

0 75


Cele patru anotimpuri vor fi imortalizate pe pelicula de 10 participanti selectati pentru proiectul “Hai la tara ! Traditia anotimpurilor”.


Actiunea a fost proiectata de Eco Club Montan Carol Lehmann Brasov – Lehmann a fost unul dintre cei mai mari iubitori ai naturii si ai muntelui din Brasov, dedicandu-si intreaga viata bunelor relatii om – natura, lui datorandu-i-se amenajarea a multor trasee turistice din muntii judetului Brasov – in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret Brasov, Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov si ApIS PM “Feed-Back”.


Actiunea se va desfasura in 4 etape si in 4 localitati, corespunzator celor 4 anotimpuri.


In localitatile respective vor fi organizate tabere de cate trei zile, in final organizandu-se expozitii si fiind editate albume foto si alte asemenea materiale.


Prima dintre aceste tabere de fotografie, cea dedicata iernii, va avea loc intre 22 si 24 februarie in satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov.


Cine este interesat si doreste amanunte asupra regulamentului de participare si a conditiilor se poate adresa la: http://hailatara.wordpress.com/.


Iata o actiune benefica, instructiva si careia nu ii putem dori decat succes.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.