Arta contra drog

Arta contra drog

0 61

La inceputul acestei saptamani, la Brasov, pe scena Teatrului „Sica Alexandrescu”, a avut loc spectacolul de balet „Lacul Lebedelor”, sustinut de vedetele de la „Balsoi Teatr” din Moscova. Manifestarea a fost prilejuita de lansarea si in orasul de sub Tampa a proiectului national „Arta contra drog”, initiat de Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului „CIADO”, membru Europe Against Drugs (EURAD), in parteneriat cu Asociatia Culturala „Dracula”. Artistii teatrului rus vor sustine in cadrul acestui proiect spectacole in 19 orase din tara. Scopul proiectului este acela de a atrage voluntari in lupta anti-drog. La Brasov, proiectul a avut un real succes, numai dupa seara spectacolului organizatorii primind peste 60 de mesaje de adeziune.
Turneul vedetelor Teatrului Balsoi din Moscova reprezinta doar o prima etapa a proiectului „Arta contra drog”. Urmatoarea manifestare din cadrul proiectului va fi prezentarea, in zilele de 9, 10 si 11 mai, la Bucuresti, a spectacolului „Stelele Ruse pe gheata“, la care vor lua parte campioni mondiali si olimpici la patinaj, in data de 10 mai urmand sa aiba si un concert al cunoscutei vedete Demis Roussos, care , cu certitudine, va incanta publicul din Romania.
In cadrul manifestarilor prilejuite de Anul Cultural Antidrog vor fi organizate si alte spectacole surpriza pentru publicul din Romania, din dorinta ca tinerii sa fie atrasi de acest proiect cultural de mare anvergura, sa iubeasca arta, sa iubeasca frumosul.
Proiectul „Arta contra drog“ se va incheia in luna septembrie, cand la Bucuresti va fi organizat Congresul Mondial Antidrog, unde vor sustine concerte Whitney Houston, Mariah Carey si formatia U2.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.