Arta contemporana Brasoveana la Muzeul de Arta

Arta contemporana Brasoveana la Muzeul de Arta

0 50

Intre 15 decembrie 2011 si 5 februarie 2012 la Muzeul de Arta din Brasov va avea loc Expozitia Anuala de Arta Contemporana Brasov.
Vernisajul acestei expozitii se va desfasura pe data de 15 decembrie, cu incepere de la ora 13:00, chiar la sediul Muzeului, pe bulevardul Eroilor, nr. 21.
Prin intermediul acestei expozitii organizatorii doresc sa le ofere artistilor contemporani sansa de a-si expune operele in fata publicului brasovean.
Artistii premianti ai acestei expozitii vor fi alesi de un juriu format din: Doina Patuleanu (istoric de arta, directorul Muzeul de Arta din Constanta), Valter Paraschivescu (artist plastic, presedintele filialei U.A.P. Prahova, muzeograf in cadrul Muzeului Judetean de Arta Prahova “Ion Ionescu-Quintus”) si Adrian Sandu (artist plastic, curator al Trienalei Internationale de Ex-libris Arad si al Bienalei Internationale de Arta Meeting Point, muzeograf in cadrul Sectiei Arta a Complexului Muzeal Arad).
Castigatorii vor fi premiati de catre SC Kronospan SA. Castigatorul premiului I va prim 1500 de lei, ocupantul locului secund va obtine 1000 de lei, iar artistul de pe locul al treilea va primi 500 de lei.
In cadrul acestei expozitii vor fi expuse 46 de lucrari, efectuate de 32 de artisti brasovenii. Pentru lista lucrarilor si pentru alte detalii legate de acest eveniment consultati siteul oficial al Muzeul de Arta Brasov: www.muzeulartabv.ro.

P.I.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.