Arsenal gasit in locul pilotului Mircea Craciun, disparut de peste trei saptamani!

Arsenal gasit in locul pilotului Mircea Craciun, disparut de peste trei saptamani!

0 1394

In ultimele 48 de ore, jandarmii montani au descoperit, in preajma statiunii Slanic Moldova, nu mai putin de 50 de mine antipersonal, unele in stare de functionare, 40 de cartuse, calibru 7,92 si un proiectil explozibil de calibrul 75 mm. Pirotehnistii au alertati sa intervina in imediata apropiere a unui traseu turistic, langa Varful Pufu.

N-au gasit pilotul si planorul, dar ar au dat peste un intreg arsenal. Dupa trei saptamani de cautari inutile ale pilotului Mircea Craciun, disparut cu tot cu planor in data de 6 august, echipele de cautari nu pot sa raporteze nimic legat de acest caz. In schimb, in ultimele 48 de ore, jandarmii montani au descoperit, in preajma statiunii Slanic Moldova, nu mai putin de 50 de mine antipersonal, unele in stare de functionare, 40 de cartuse, calibru 7,92 si un proiectil explozibil de calibrul 75 mm.
Pirotehnistii au alertati sa intervina in imediata apropiere a unui traseu turistic, langa Varful Pufu.pilot disparut2

Cautarea pilotului Mircea Craciun a devenit misiune permanenta pentru oamenii muntelui, dupa ce efectivele care au depasit 1300 de persoane si zeci de vehicule, au fost retrase in data de 16 august.
In prezent, echipe mixte formate din zeci de persoane din cadul Jandarmeriei Montane, Salvamont, Ocoale Silvice, Vanatori de Munte, persoane foarte bine pregatite, executa cautari permanente, pe trasee stabilite, greu accesibile din județul Brașov.
Aceste misiuni au loc zilnic și se vor desfasura pana cand e Ministerul Administrației și Internelor va decide sistarea lor.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.