Arome de Valentine’s Day la Brasov

Arome de Valentine’s Day la Brasov

0 97
Stone aromatherapy, sauna si masaj suedez. Sunt cateva din ofertele puse la dispozitie de hotelieri si agentiile de turism pentru sarbatoarea de Valentines Day.
Pentru domnii melomani  si generosi cu iubitele, operatorii din turism au pregatit o escapada la Viena, care include si invitatii la Balul Johann Strauss.
Ca in fiecare an, agentiile de turism si hotelierii se intrec in oferte de week-end pentru cei care isi planifica de Valentines day cateva zile de relaxare.
Ofertele sunt variate mai ales pentru destinatiile interne, cu preturi de pana la 1000 de lei pentru 2 nopti, cu mic dejun si intrare la SPA, anunta Andreea Trifulescu – directorul unei agentii de turism din Brasov. In Centrele Spa din hoteluri masajul, sauna sau masajul cu pietre calde sunt cele mai cautate de turisti, dezvaluie Dumitru Florin – director de hotel in Poiana Brasov.
Domnii mai generosi care vor sa-si impresioneze iubitele de Valenties day pot alege un week-end la Viena, care include si intrarea la Balul Johann Strauss.
Pachetele interne s-au vandut insa mai bine decat cele in afara tarii cu ocazia acestei sarbatori de imprumut.
Valentines Day este o sarbatoare a dragostei iar comerciantii profita din plin de ocazie pentru a-si plasa ofertele.
 
Vifor Rotar
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.