Armata va ieşi pe străzi : deplasarea populaţiei va fi drastic restricţionată...

Armata va ieşi pe străzi : deplasarea populaţiei va fi drastic restricţionată şi pe timpul zilei!

0 87

După o şedinţă care a avut loc la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohanis a anunţat măsuri severe, privind restrângerea circulaţiei populaţiei şi pe timpul zilei. ,,Am discutat măsurile suplimentare care se cer în această perioadă. Am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a fi în situaţia să încetinim răspândirea infecţiei. Se vor introduce noi restricţii de circulaţie şi noi restricţii pentru români.  Ce a fost o recomandare devine obligaţie. Vom apela la armată, ale cărei effective vor însoţi, pe străyi, jandarmii şi poliţiştii, pentru ca restricţiile să fie respectate”,a spus Klaus Iohannis.Președintele a precizat că restricțiile vor intra în vigoare de miercuri, 25 martie.

 Un alt aspect anunţat de preşedinte :„Am convenit ca în această perioadă să pregătim pentru persoanele în carantină sau în izolare măsuri de supraveghere electronică”.

Potrivit presedintelui, este nevoie de măsuri speciale şi de restricţii speciale. Astfel, pentru persoanele peste 65 de ani se vor introduce restricţii speciale. Aceste persoane trebuie să stea tot timpul acasă.„Aceste restricţii pe care le-am menţionat vor fi prelucrate în cursul zilei de astăzi, într-o ordonanţă militară care se va finaliza până la finele acestei zile, iar restricţiile vor intra în vigoare începând de mâine. a precizat Iohannis.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.