ARMA SECRETA ROMANEASCA, SPAIMA TERORISTILOR !!

ARMA SECRETA ROMANEASCA, SPAIMA TERORISTILOR !!

0 601
Teroriștii ISIS s-au plâns prin interpusii – turnatori ai poliției franceze că tiganii  din Paris le-au sustras mai multe sacose, intre care si centuri cu explozibil care, intrate in mana unor nepriceputi, pot exploda in mod necontrolat! Deși toată  lumea se aștepta  ca rețelele ISIS să fie complet destructurate  de serviciile  secrete, totul s-a schimbat în momentul în care primul  tigan (român?) din Paris   a subtilizat o centură de explozibil, pentru a o vinde  la  fier vechi…
Văzând că se pot obține bani buni si… altfel, prin taxa de rascumparare  tiganii au devenit în scurt timp spaima  teroriștilor care se plâng aproape zilnic că sunt agresați fizic și terorizati verbal de aceștia.
“Nu ne-a venit să credem  când la noi a venit o ruda musulmana apropiata a unui  terorist pentru a  depune   plângere după ce varul sau a fost furat ziua în amiaza mare lângă Catedrala Notre-Dame„. tigani paris
Era furios și a declarat presei tabloide că este inacceptabil să se  întample așa ceva într-un oraș asa de civilizat. ”În ce lume  trăim?’ tot urla el”, a declarat  șocat Francois G., agent de poliție in arondismentul 112. Martorii oculari susțin că zonele aglomerate din centrul Parisului  sunt acum evitate de catre teroriști, speriați de grupurile anti-tero care activează în  zonă. Cand aud in spatele lor un magraon spunand printre dinti: „Dai si mie 5 franci”, arunca banii si fug de rup pamantul!
Pe doi teroriști i-au furat ieri cu metoda Maradona, iar  al treilea a fost jefuit la urcarea în metrou. Au invatat si politistii cuvintele “Băiatu’, Băiatu’, hai cu noi in Romanika,” expresii de care se sperie cel mai rau teroriștii… a declarat o sursă  din primărie.
Din pacate, aceasta inedita si imbatabila arma romaneasca nu-i poate goni PE TERORISTI inapoi, de unde au venit, pentru ca generoasele legi europene le asigura imigrantilor protectie umanitara internationala… Pollitical correct !!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.