Aristotel Cancescu, tot fara arma si sub control judiciar

Aristotel Cancescu, tot fara arma si sub control judiciar

0 512

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, va fi judecat in continuare sub control judiciar. Cancescu a cerut ca judecatorii sa-i ridice si interdictia de a detine, purta sau folosi arme, insa magistratii nu au fost de acord cu aceasta solicitare si au decis sa o respinga

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, va fi judecat in continuare sub control judiciar. Cancescu a cerut ca judecatorii sa-i ridice si interdictia de a detine, purta sau folosi arme, insa magistratii nu au fost de acord cu aceasta solicitare si au decis sa o respinga.
Singura concesie pe care i-au facut-o judecatorii Curtii de Apel Brasov a fost ca i-au permis sa se intalneasca cu Vasile Ioan Stinghe, unul din martorii din proces.
Tot sub control judiciar vor fi judecati alti trei inculpati din acelasi dosar, Ion Dinita, Radu Ispas si Gabriel Bagiu. Aristotel Cancescu a fost trimis in judecata in 17 decembrie 2014, pentru cinci infractiuni de abuz in serviciu, luare de mita, spalare a banilor, trafic de influenta si instigare la tentativa la abuz in serviciu.
Va reamintim ca suspendatul (se pare ca alegerile locale il vor gasi tot departe de scaunul presidential) Cancescu sustine ca faptele de care este acuzat „traduc de fapt respectul pentru banul public si ca preturile invetitiilor din dosar sunt sub cele practicate in tara”.cancescu arestat
Studiind foarte bine dosarul, atita timp cit in judetele Brasov si Sibiu se faceau cele mai ieftine drumuri judetene din tara, nu putem vorbi de prejudicii la Drumuri Judetene. Respectul fata de banul public se vede si dintr-o investitie foarte importanta, pista aeroportului din Brasov, care este singura din cele patru piste din tara (Brasov, Cluj, Iasi si Tirgu Mures) care este facuta sub preturile din Hotarirea de Guvern, cu 20% sub pretul celorlalte piste” a tinut sa remarce Cancescu.
Potrivit procurorilor DNA Brasov, in perioada noiembrie 2006 – noiembrie 2014, bugetul judetean ar fi fost prejudiciat prin faptele lotului Cancescu cu peste 7,5 milioane de euro.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.