Aristotel Cancescu si-a marit confortul arestului la domiciliu

Aristotel Cancescu si-a marit confortul arestului la domiciliu

0 540

Tribunalul Brasov i-a respins cererea de revocare a masurii arestului acasa, dar a admis solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean de a ispasi masura pe domeniul de la Rasnov. Cancescu a cerut si copii ale inregistrarilor DNA din dosarul in care este judecat pentru luare de mita, trafic de influenta, abuz in serviciu si instigare la tentativa la abuz in serviciu

Tribunalul Brasov i-a respins cererea de revocare a masurii arestului acasa, dar a admis solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean de a ispasi masura pe domeniul de la Rasnov. Cancescu a cerut si copii ale inregistrarilor DNA din dosarul in care este judecat pentru luare de mita, trafic de influenta, abuz in serviciu si instigare la tentativa la abuz in serviciu.

Aristotel Cancescu – presedintele suspendat al CJ Brasov aflat in arest la domiciliu se poate muta la domeniul din Rasnov. Cancescu a obtinut joi la termenul de la Tribunalul Brasov dreptul de a schimba adresa de executare a arestul la domiciliu din Brasov la domeniul din Risnov. Cancescu a cerut si revocarea masurii arestului la domiciliu, la fel ca si la termenul anterior, si constatarea incetarii de drept a masurii arestului la domiciliu, dar solicitarile sale au fost respinse.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel. La acelasi termen Cancescu a mai depus o cerere in probatiune pentru a obtine copii ale CD-urilor cu interceptarile DNA de la dosar. Urmatorul termen de judecata al procesului a fost stabilit pentru 12 iunie.cancescu coafura

Aristotel Cancescu este cercetat de procurorii anticoruptie brasoveni pentru luare de mita, trafic de influenta, abuz in serviciu si instigare la tentativa la abuz in serviciu.

In acelasi dosar sunt cercetati administratorul public al judetului Brasov, Radu Ispas, Gabriel Bagiu, administrator al SC Ramb Sistem SRL Brasov, firma care ar fi fost favorizata la atribuirea unor contracte de catre CJ Brasov, si vicepresedintele CJ Brasov, Mihai Pascu.

Si exdeputatul PC Ion Dinita este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita, dupa ce Consiliul Judetean Brasov ar fi fost prejudiciat, in urma platilor nelegale facute firmei parlamentarului, cu peste 7,6 milioane de euro.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.