ARISTOTEL CANCESCU, fost PRIM borfas al JUDETULUI!!

ARISTOTEL CANCESCU, fost PRIM borfas al JUDETULUI!!

1 665

Curtea de Apel Braşov a respins temeiul contestaţiei preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu,  şi a decis menţinerea IN CONTINUARE  a măsurii de control judiciar. Doar sub control judiciar…
După ce Tribunalul Braşov  mai  ingaduitor, a anulat controlul judiciar în cazul a cinci inculpaţi din dosar, a menţinut măsura în cazul lui Aristotel Căncescu. In loc sa zica merci ca nu este la zdup  individul acesta a făcut contestaţie.
Pe buna dreptate, Curtea de Apel a respins însă solicitarea
, in temeiul Legii, astfel că Aristotel Căncescu va fi judecat în continuare tot sub control judiciar.Aristotel-cancescum mix actual S
Au scăpat însă de restricţii: Aurelia Popescu, Cristian Emil Cirică, Ioan Boţoman şi Mircea Constantin Popa, funcţionari publici şi Viorel Costea, director al Direcţiei Drumuri şi Poduri Braşov. Decizia Curţii de Apel este definitivă.
Întrebat dacă i se pare normal ca procesul să se desfășoare la Brașov și nu la București, acesta a declarat: „Mi se pare mai corect să fie aici, decât la București. La București, suntem toți o apă și-un pământ. Aici, cred că lumea mă mai cunoaște, știe că am făcut și lucruri bune”, a afirmat, înainte ca instanța să se pronunțe, președintele suspendat al CJ Brașov. Nu cumva si Aeroportul Brasov se numara intre… lucrurile bune?
Aristotel Căncescu este acuzat doar de cinci fapte de abuz în serviciu, luare de mită, spălare de bani, trafic de influenţă şi instigare la tentativă de abuz în serviciu.
Procesul său a început la Tribunalul Braşov, cu mai bine de o luna in urma, iar Căncescu, dupa arest la domiciliu, este judecat sub control judiciar.(ddr)

COMENTARII

  1. De ce credeti ca acest Cancesc(u) este sau nu mai este primul borfas al judetului? A facut cineva un asemenea clasament? Daca da, sa-l publice! Sa nu uite sa adauge si criteriile care au stat la evaluarea acestor nemernici care ne-au facut praf prezentul si ne-au furat viitorul.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.