Aristotel Cancescu este foc si para pe Guvernul USL

Aristotel Cancescu este foc si para pe Guvernul USL

0 104
Mai rau la guvernare decat era in opozitie. A constatat asta presedintele Consiliului Judetean, dupa ce a vazut bugetul alocat Brasovului de catre Guvernul Ponta. Banii sunt chiar cu 20 de procente mai putini decat sumele de anul trecut, cand liberalii condusi la Brasov de Aristotel Cancescu se aflau in opozitie. Drumurile din judet nu pot fi reparate cu banii care nu acopera nici macar deszapezirea iar sanatatea nu primeste niciu leu. Cancescu le-a cerut parlamentarilor PNL sa nu voteze bugetul.
Presedintele Consiliului Judetean Brasov este foc si para pe guvernantii care au alocat Brasovulul un buget infim, mai mic anul acesta este cu 20 de procente decat anul trecut. Asta in conditiile in care in 2012 PNL era in opozitie. Anul acesta bugetul judetului Brasov este de doar 7 milioane de euro si este inadmisibil – spune Cancescu – sa fie mai mic chiar si decat al judetului Covasna.
Pentru reparatii drumuri suma prevazuta in buget este de 1 milion 500 de mii de euro iar cu acesti bani nici deszapezirea nu poate fi achitata complet. Drumul dintre Hoghiz si Sercaia, pe care toti candidatii USL il asfaltau in campanie, nu va fi reparat nici anul acesta.
Parlamentarii PNL au depus amendamente pentru investitiile din judet dar fara niciun efect. Guvernul nu a alocat fonduri nici pentru cumpararea cladirii maternitatii care a fost castigata in instanta de Biserica Evanghelica asa ca forul judetean va trebui sa plateasca in continuare chirii exorbitante. Aristote, Cancescu le-a cerut parlamentarilor PNL sa nu voteze bugetul de stat dupa ce niciunul din ei nu a reusit sa aduca banii promisi pentru investitii si lucrari in judet.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.