„Arian” este numele corect și propriu al rasei noastre

„Arian” este numele corect și propriu al rasei noastre

0 897

Înainte de 1940, termenul „arian” și numele „rasă ariană” făceau parte din vocabularul obișnuit al oricărei persoane moderat educată în lumea de limbă engleză.
După cel de-al Doilea Război Mondial, „Arianul” a căzut într-o stare de nefolosire și de disprețuire datorită asocierii sale cu ideologia rasială național-socialistă. Invingătorii scriu cărțile de istorie, iar „Arianul” era un cuvânt pe care ei voiau să-l elimine.
În schimb, a fost înlocuit cu „alb” în uz cotidian, și de „indo-european” pentru a fi folosit de specialiștii istorici și lingviști. La un moment dat în anii 1970, ziarele au încetat să o valorifice și a devenit doar „alb”.

Acum stapânii noștri ne spun că rasa albă în sine nu există, că este doar o „construcție socială” menită să mențină rasele colorate ale lumii suprimate.
Un truc destul de bun, nu? Mai întâi suntem exterminați lingvistic, apoi conceptual și, în continuare, bine, uciderea rasei ariene poate fi cu greu un genocid, dacă în realitate nu există, nu-i așa?

O contramăsură esențială pentru acest proiectat genocid este pentru noi să recuperăm atât identitatea noastră rasială ca arieni, cât și cuvântul „arian” în sine.

Următorul este adevărul despre termenul „arian”, pe care dușmanii noștri rasiali îl urăsc atât de mult.

Aproximativ 4.000 sau 5.000 de ani în urmă a existat o colecție de triburi omogenă rasial care se numeau ei inșiși „arieni” sau ceva similar. Numele înseamnă „cei nobili” și se referă, de exemplu, la cuvintele grecești aristos („cel mai bun”) și arte(„excelența în virtute”). Pe lângă faptul că erau o singură rasă sau origine etnică, toți vorbeau aceeași limbă și aveau o religie comună, un sistem juridic și o structură socială.
Din cauza lamentabilei corectitudini politice, in lumea post-1945, oamenii de știință au ales să vorbească despre acești oameni ca Indo-europeni, dar practic vorbind, indo-europeni și arieni sunt acelasi lucru ca desemnare rasială.

Există multe controverse cu privire la locația exactă a patriei indoeuropene, dar consensul opiniei informate o plasează undeva în sud-estul Europei (probabil în bazinul Dunării) sau în Asia de Sud-Vest (poate în stepele occidentale sau poate în Anatolia).

afghan-girl-615

Femeie afgană

La un moment dat în timp, a început o mare ieșire din patria indo-europeană. Unele triburi ariene s-au mutat la est și la sud. Indo-arienii erau acel trib sau lume care traversau munții Hindu Kush și coborau în valea Indului, unde au dat naștere civilizației indiene clasice. Alții (cum ar fi Mitanni) au migrat în zona cunoscută acum sub numele de Iran, unde au creat civilizația persană antică. Iar alții (cum ar fi Tocharienii), au călătorit mai departe spre Est, spre soarele răsare, aventurându-se în deșertul Takla Makan și către China de Vest.

niña yazidi
Fetita Yazydi, grupare etnica din Irak si Siria, ai carei membri au fost sclavizati si ucisi de ISIS

De-a lungul timpului, toți acești arieni orientali s-au căsătorit cu mai multe popoare non-ariene pe care le-au cucerit.
În consecință, ei și-au pierdut identitatea rasială distinctivă și au dispărut.

Însă arienii occidentali, urmând direcția de apusului soarelui, s-au revărsat în Europa. 
Helenii au cucerit Grecia, triburile italice au cucerit Italia. Celții s-au extins în Europa de Nord-Vest, până în Irlanda. În Europa de Nord, popoarele germane și-au stabilit cultura distinctivă.

kurda
Fetita kurda din Irak

Toate națiunile și popoarele Europei, cu excepția vascilor din vest și a popoarelor finno-ugrice din nord-est, sunt descendenți din arienii occidentali.(Și, în orice caz, vascii și finno-ugricii sunt de origine rasială înrudită).

Deoarece popoarele pe care le-au cucerit au fost asemănătoare rasial cu ele, amestecul dintre cuceritorii indo-europeni și „vechii europeni” pre-indo-europeni a permis Arienilor occidentali să-și păstreze identitatea rasială distinctivă până în prezent.

femeie iraniana
Femeie din Iran

Denumirile „Irlanda” și „Iran” înseamnă „pământul arienilor”, și sunt mărturia amploarei asezamintelor indo-europene sau ariene. Printre hitiții antici, probabil cea mai veche civilizație ariană, găsim documente care folosesc termenul „nata ara” pentru a se referi la non-hitiți. Înseamnă exact ceea ce credeți că înseamnă: „non-arian”.

În Istorii (circa 450 î.Hr.), Herodot folosește de fapt cuvântul „arian” pentru a descrie Medii, care erau un popor antic relaționat cu grecii și care trăiau direct la est de ei. El scrie: „Medii au fost numiți în antichitate de către toate popoarele „arieni”, dar când Medea, colchianul, a venit la ei din Atena, și-au schimbat numele. Acesta este motivul pe care ei înșiși îl dau”.

retrato-de-una-mujer-de-rajasthani-el-desierto-de-thar-de-india-con-impresionantes-ojos-verdes-y-joyas-b23tf0
Femeie din Rajasthani, deșertul Thar din India

În India, triburile ariene au păstrat numele „arian” ca etnonimul lor specific (și în Afganistan), unde continuă să fie folosit și astăzi, mult după ce ultima picătură de sânge pur arian a dispărut.

Unii savanți încearcă să pretindă că termenul „arian” are valoare numai atunci când este folosit lingvistic sau aplicat arienilor din India. Dar registrul istoric și preistoric este clar: „Arianul” era o desemnare rasială sau populară cu mult înainte de a fi însușită ca un termen lingvistic îngust.

Astăzi, oamenii de rasă albă ​​conștienți în întreaga lume au reclamat cu mândrie acest antic descriptor rasial ca nume propriu al Rasei lor – și așa este cum ar trebui să fie!

The National Vanguard

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.