Ariadna Bordean, ultima victima a sofatului agresiv la Brasov

Ariadna Bordean, ultima victima a sofatului agresiv la Brasov

2 1488

Bilantul tragic al brasovenilor care si-au pierdut viata pe trecerile de pietoni din oras a ajuns la patru. Ultima tragedie s-a consumat vineri seara, dupa ce o adolescenta de 16 ani a fost lovita pe o trecere de pietoni de pe Calea Bucuresti. Acelasi loc in care, in data de 19 ianuarie, deceda o pensionara in varsta de 64 de ani

Bilantul tragic al brasovenilor care si-au pierdut viata pe trecerile de pietoni din oras a ajuns la patru. Ultima tragedie s-a consumat vineri seara, dupa ce o adolescenta de 16 ani a fost lovita pe o trecere de pietoni de pe Calea Bucuresti.
Acelasi loc in care, in data de 19 ianuarie, deceda o pensionara in varsta de 64 de ani. In cazul feteio ucise pe trecere, parintii victimei si ai soferului se cunosteau.
Vineri seara, putin dupa ora 8, pe o vreme ploioasa, tanara traversa strada regulamentar, la intersectia strazilor Calea Bucuresti cu Soarelui si L.C. Babes.
Soferii masinilor de pe primele doua benzi de circulatie au ariadna bordean1oprit la trecere. Pe cea de-a treia banda, insa, un tanar de 23 de ani nu s-a mai sinchisit sa puna piciorul pe frana iar masina pe care o conducea cu o viteza a izbit-o puternic pe fata.
Impactul a fost atat de violent incat trupul adolescentei a fost aruncat pe celalalt sens de mers, peste despartitoare din beton care delimiteaza sensurile.
Imediat dupa accident la fata locului a ajuns si tatal soferului, care spunea ca fiul lui, care avea permis de conducere de 2-3 ani, nu a apucat sa o vada pe fata.
Ariadna Bordean a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean, dar a incetat din viata a doua zi, sambata, din cauza ranilor foarte grave provocate de accident.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Responsabilii de drumuri chiar nu inteleg ca un rahat de indicator fie el si luminos sau vopsea rosie pe zebra (care mai este si cu aspect de cel mai prost gust) nu au nici o eficienta?! Cea mai eficienta piedica in a lua vieti este acea banala denivelare de cauciuc. Nici semaforul nu este ”sfant” – vedeti cazul din Vaslui, in care tot un sofer tot de 20 de ani a omorat un baiat de 15 ani. Nici prostiile alea mici si multiple denivelari nu sunt eficiente pentru ca nu incetinesc masinile suficient plus ca la trecerea rotilor peste ele fac galagie de nu poti dormi noaptea. Ar trebui ca politia sa nu mai dea pe veci permisul inapoi celui care a omorat cu buna stiinta (ca si in cazul Ariadnei) cu masina un om. Mentionez ca sunt sofer.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.