,,Argint” pentru patinatoarea Coronei Brașov, Mihaela Hogaş, la finala Cupei Mondiale...

,,Argint” pentru patinatoarea Coronei Brașov, Mihaela Hogaş, la finala Cupei Mondiale de la Minsk!

0 108

Patinatoarea de viteză a Coronei Braşov, Mihaela Hogaş, a câştigat sâmbătă, medalia de argint în finala de 1000 m de la Cupa Mondială de Neoseniori de la Minsk. Sportiva antrenată de Bogdan Stănescu a terminat pe poztiţia a doua şi în clasamentul general şi speră ca duminică, în finala de 500 metri, să îşi îndeplinească visul, acela de a câştiga ,,aurul”.

Mihaela Hogaş, care vine după un sezon plin de reuşite, a declarat că este fericită pentru ,,argintul” câştigat la Minsk, dar că va munci şi mai mult pentru că îşi doreşte foarte mult şi un ,,aur” mondial : „Mă pregătesc de ani de zile pentru momente de genul acesta, sunt puţin obosită după atâtea curse şi deplasări, dar fericită că am mai terminat încă o cursă pe podium. Ştiu sigur că voi ajunge să îmi îndeplinesc şi visul de a termina o cursă de Cupă Mondială pe prima poziţie şi de a mă întoarce acasă cu ,,aurul”. Acum vreau doar să mă odihnesc, pentru că mîine am o altă cursă importantă, cea de 500 de metri, în care vreau, de asemenea, să prind podiumul”.

A fost o cursă foarte bună pentru Mihaela Hogaş, dar din păcate, cu toate acestea, s-a clasat pe locul doi. Nu trebuie să fim însă dezamăgiţi sau supăraţi, este însă o performanţă pentru ea şi am convingerea că va reuşi la un moment dat, să îşi îndeplineascăp acel vis, de a termina pe prima poziţie o finală de cupă mondială. O să facem totul să se recupereze cât mai bine, iar duminică să facă o cursă foarte bună”, a declarat Bogdan Stănescu, imediat după terminarea cursei de sâmbătă.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.