Arena Olimpia a fost reinaugurată oficial

Arena Olimpia a fost reinaugurată oficial

0 184

După ani în care Baza Sportivă Olimpia s-a aflat într-o stare avansată de degradare, Consiliul Județean a redeschis terenurile de tenis de la poalele Masivului Tâmpa

După ani în care Baza Sportivă Olimpia s-a aflat într-o stare avansată de degradare, Consiliul Județean a redeschis terenurile de tenis de la poalele Masivului Tâmpa. Dotările sunt noi, a fost reparată instalația de nocturnă și s-au împrăștiat 50 de tone de zgură. Brașovenii vor putea juca tenis până seara iar în toamnă s-ar putea organiza un prim concurs cu cei mai buni jucători de tenis din România.
După mai multe încercări eşuate de a o da spre închiriere sau de a o vinde, Consiliul Judeţean a redeschis Baza Sportivă Olimpia, printr-un acord semnat cu SC Consilprest SRL, firma din subordinea administrației județene.

Cele cinci terenuri de tenis au fost reamenajate, iar toate echipamentele vechi au fost înlocuite. Pentru reamenajarea terenurilor de tenis au fost aduse 50 de tone de zgură, linii noi, fileuri cu stâlpi, au fost refăcute suprafeţele de joc, vestiarele și tribunele și a fost instalată și o nocturnă.
Brașovenii au așteptat cu nerăbdare redeschiderea bazei și speră că vor vedea cât mai curând turnee de talie internațională și sub Tâmpa.
Aşteptările iubitorilor tenisului se vor împlini. La sfârșitul lunii august la Brașov se va organiza un concurs la care vor participa cei mai buni jucători de tenis.

Organizatorul e turnee Dumitru Hărădău a venit la Braşov cu un mesaj din partea lui George Cosac, președintele Federației Române de Tenis că la sfârșitul lui august Federația ar dori să organizeze un concurs pentru cei mai buni jucători de tenis din România.
În paralel continuă demersurile și pentru redeschiderea Clădirii Olimpia care va găzdui din acest an Muzeul Sportului Brașovean și al Turismului Montan.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.