Are șanse Codrutza?La câte sfori s-au tras… plus articolul lui Nea...

Are șanse Codrutza?La câte sfori s-au tras… plus articolul lui Nea Popica!

0 152

Doamna Kovesi venea dintr-o zonă ca acelea marcată pe hărțile din Evul Mediu: sub „HIC SVNT LEONES”, adică „aici sunt lei”. De acolo vine ea. Și au sesizat ce se întâmplă în raport cu propria ei țară, cu guvernanții. Modul ticălos în care este atacată. Ea nu a cerut susținerea nimănui, dar măcar să nu fie atacată în felul ăsta. Ce cred că s-a întâmplat este exact contrariul față de ce au urmărit doamna Grapini și acoliții ei de la București.…”Laura Codruța Kovesi este cea mai potrivită pentru funcția de procuror-șef european, a spushotarat, ca era un interviu …oral, naucitorul, jurnalist Cristian Tudor Popescu,  după audierea aleia in Comisia LIBE a Parlamentului European. (Ptiu, să nu-i fie de deochi, Nea  Cristi, ca i-ai mai dat matale cu cadelnitza, sî-i ierte D-zeu sacul de pacate…) 
Auziti, Boieri D-voastra ce părere publică are fostul redactor sef adj.si fost proprietar… al fostului ziar Scinteia „Doamna Kovesi venea dintr-o zonă ca acelea marcată pe hărțile din Evul Mediu: sub „HIC SVNT LEONES”, adică „aici sunt lei”. De acolo vine ea. Și au sesizat ce se întâmplă în raport cu propria ei țară, cu guvernanții. Modul ticălos în care este atacată. Ea nu a cerut susținerea nimănui, dar măcar să nu fie atacată în felul ăsta. Ce cred că s-a întâmplat este exact contrariul față de ce au urmărit doamna Grapini și acoliții ei de la București.” Si Nea Popica are chiar explicatia:„Poblema principală cu fondurile europene nu este nici în Franța, nici în Germania, pericolul cu un candidat venit din Est este ca el să acționeze de conveniență cu guvernele sau anumite persoane sau anumite grupări mai mult sau mai puțin infracționale din aceste țări estice.
Tot ce s-a întâmplat n-a făcut decât să-i convingă pe europeni că doamna Kovesi este ultimul om care să cadă la pace cu guvernul României, sau cu indivizi din Ungaria, Polonia sau alte țări din est.”Iată ce efect.Are șansă să fie numit procuror-șef european? Nu pot să fac o asemenea predicție. Pentru mine este evident că este meseriașul trecut prin lupte, care poartă urmele rănilor, este o veterană.

 A dovedit că poate face față condițiilor de luptă la nivel înalt, este în mod evident cea mai potrivită pentru funcție. Dl. Bohnert adversarul ei, ar fi foarte potrivit ca… purtător de cuvânt. Despre candidatul german nu mă pronunț. Audierea din seara asta ne oferă o comparație. Cum arată prestațiile altor oficiali?
E o diferență ca de la cer la pământ. În mod evident, doamna Kovesi poate fi în Europa, poate lucra la nivelul instituțiilor europene, ceea ce în clipa de față niciun ministru din guvern, în cap cu premierul, nu poate. Oricare dintre miniștrii acestui guvern, nu mai vorbesc de Viorica Dăncilăs-ar face de râs când ar trebui să treacă prin astfel de teste (?!) pentru a conduce o instituție europeană Doamna Kovesi venea dintr-o zonă ca acelea marcată pe hărțile din Evul Mediu: sub „HIC SVNT LEONES”, adică „aici sunt lei”. De acolo vine ea. Și au sesizat ce se întâmplă în raport cu propria ei țară, cu guvernanții. Modul ticălos în care este atacată. Ea nu a cerut susținerea nimănui, dar măcar să nu fie atacată în felul ăsta. Ce cred că s-a întâmplat este exact contrariul față de ce au urmărit doamna Grapini și acoliții ei de la București.. Reprezentarea meseriasei Kovesi a fost excepțională pentru România în această seară. E una dintre acele foarte rare situații în care pot să spun liniștit: Sunt mândru că sunt român, asa cum e și doamna Kovesi”, a declarat jurnalistul. 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.