Ardelenii nu se inteleg

Ardelenii nu se inteleg

0 57

Cosmin Irimies directorul executiv al formatiei Universitatea Cluj, a tinut sa raspunda, joi, omologilor de la CFR pe tema scandalului iscat de refuzul autoritatilor judeÅ£ene de a permite accesul „feroviarilor” pe stadionul Cluj Arena, spunand ca nu se astepta la asemenea reactii.

Irimies i-a replicat presedintelui Iuliu Muresan, spunand ca terenul pe care a fost construit stadionul CFR a fost concesionat de la stat, iar clubul, conform contractului de concesiune, trebuie sa plateaca o taxa anuala de 5000 de euro catre stat. Irimies s-a declarat circumspect cu privire la solicitarea celor de la CFR de a evolua pe Cluj Arena.

„Daca ei au trofee, noi avem in spate o istorie respectata de intreaga tara. Ne-am ferit sa raspundem cu aceeasi moneda unor atacuri de o virulenta neasteptata. Ma gandesc si eu la faptul ca ei joaca pe o arena construita pe teren concesionat de la stat si unde, din informatiile mele, trebuie sa plateasca o suma de 5000 de euro pe an. Contractul de asociere poate ridica speculatii. Organele statului trebuie sa cunoasca legea. Daca au facut o oferta pentru a juca pe Cluj Arena trebuie sa o prezinte public”, a spus Irimies.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.