Ardelean si-a copiat ministrul – a demisionat!

Ardelean si-a copiat ministrul – a demisionat!

0 143

Chestorul general de poliiie Virgil Ardelean si-a depus demisia, miercuri, din fruntea Direciiei Generale de Informaiii si Proteciie Interna (DGIPI), funciie in care fusese numit de fostul ministru al Administraiiei si Internelor Gabriel Oprea, in urma cu cinci zile.
Potrivit unor surse din MAI, cererea de demisie a lui Virgil Ardelean, care a mai deiinut sefia DGIPI in perioada 1998-2007, urmeaza sa fie prezentata ministrului interimar al Administraiiei si Internelor, Dan Nica, prezent miercuri dupa-amiaza la o reuniune a conducerii PSD, la Snagov.
Numirea lui Virgil Ardelean in fruntea DGIPI a creat nemultumiri in randul conducerii social-democrate, fapt pentru care Gabriel Oprea si-a dat demisia din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Gestul lui Ardelean nu putea fi evitat atata timp cat Geoana a anuntat ca Virgil Ardelean va fi schimbat din funciia de sef al DGIPI.
„Vom stabili o conducere interimara la MAI. (…) Virgil Ardelean nu ramane la direciia respectiva”, a precizat liderul social-democraiilor.
„O parte dintre aceste numiri probabil ca vor fi reconfirmate, …vor fi si alte propuneri”. Dorim sa intram intr-un mecanism ordonat si predictibil”, a argumentat Geoana.
Este posibil ca prin ultimele decizii Ardelean sa plece definitiv din minister pierzand si cealalta functie detinuta pana la numirea lui Oprea ca sef la „doi si un sfert”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.