Aproape 800 de mii de lei, amenzile pentru braşovenii care nu au...

Aproape 800 de mii de lei, amenzile pentru braşovenii care nu au respectat prevederile ordonanțelor militare

0 76

Prefectura Braşov a precizat că, în urma celor 886 de verificări făcute de forțele de ordine, 417 brașoveni au primit amenzi în valoare totală de aproximativ 782.000 lei, pentru că nu au respectat prevederile ordinanței militare în perioada stării de urgență și stării de asediu.

La nivelul județului, se află în carantină 416 persoane, alte 5.226 de persoane fiind autoizolate și monitorizate la domiciliu.  

De asemenea, polițistii au verificat 34 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate din Brașov, sub aspectul respectării prevederilor ordonanțelor militare emise după declararea stării de urgență.

În completarea misiunilor specifice executate de către polițiști, pe raza județului Brașov au fost organizate și desfășurate, ieri, 10 acțiuni punctuale, în care s-au constituit filtre rutiere tot pentru a verifica dacă brașovenii respectă legislația în vreme pandemică. Astfel, au fost oprite pentru verificare peste 1.200 de autovehicule și au fost aplicate aproximativ 1.000 de sancțiuni.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.