Aproape 5000 de noi manuale pentru elevi în depozitul din Braşov

Aproape 5000 de noi manuale pentru elevi în depozitul din Braşov

0 168

În depozit există şi contestatul manual de geografie, pentru clasa a VI-a, în care s-au găsit mai multe greşeli. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar aşteaptă dispoziţii pentru a şti ce să facă mai departe cu el

Cele mai multe – 4000 de bucăţi – sunt de Matematică, pentru clasa a II-a, dar au fost trimise şi manuale pentru elevii din clasele a V-a şi a VI-a ale minorităţilor naţionale pentru diferite discipline.
În depozit există şi contestatul manual de geografie, pentru clasa a VI-a, în care s-au găsit mai multe greşeli. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar aşteaptă dispoziţii pentru a şti ce să facă mai departe cu el. Până atunci, profesorii de geografie urmează curricula.
În momentul în care noul manual de geografie va fi retipărit şi trimis în judeţe, va fi imediat distribuit. Până atunci sunt distribuite diferite alte manuale, care vin pe rând, iar reprezentanţii şcolilor sunt chemaţi aproape săptămânal să le ridice.
În noua tranşă, manualele pentru minorităţi sunt pentru clasele I-a, a V-a şi a VI-a, dar numărul lor este mic, de doar câteva sute de bucăţi.
La nivelul judeţului Braşov au fost trimise, din vară, peste 300.000 de manuale pentru diferite discipline şi pe diferite niveluri, care au fost distribuite către şcoli în tranşe. Primele manuale – pentru clasele VII – XII – au venit încă din luna iunie. Până la începutul anului şcolar au fost trimise majoritatea manualelor necesare, în funcţie de solicitările făcute de conducerile şcolilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.