Aprecieri pentru fetele secției de fotbal de la Kids Tâmpa Brașov

Aprecieri pentru fetele secției de fotbal de la Kids Tâmpa Brașov

0 97

Academia de fotbal ACS Kids Tâmpa Brașov este numărul 1 în Brașov și nu numai. A demonstrat-o de multe ori, cu rezultatele obținute, cu participările an de an la toate categoriile de vârstă în Liga Elitelor și Liga de Tineret (singurul club din Brașov), dar și cu jucătorii pe care i-a dat în fiecare an la loturile naționale de juniori.

Dar Kids Tâmpa nu înseamnă doar fotbal masculin. Gruparea are și fotbal feminin. O secție care crește de la an la an și care demonstrează că și fetele știu fotbal. De altfel, Kids Tâmpa fete U15 a fost în weekend la Faza Finală Seria 1 a Campionatului Național de Junioare U15 de la Constanța, unde s-a duelat cu Rapid București, Farul Constanța și ACS Predu. Elevele lui Bogdan Gordaș (antrenor) și Cristian Cristea (coordonatorul secției de fotbal feminim la la Kids Tâmpa) au reușit o victorie, un egal și o înfrângere în competiția de la malul Mării Negre, terminând la egalitate în clasament cu reprezentantele campioanei din Superligă, Farul Constanța.

Am avut parte la acest turneu final de adversari puternici, meciuri încinse împotriva unor echipe cu tradiție în fotbalul feminin. Mă bucur de faptul că fetele noastre s-au ridicat la nivelul competiției și au avut o evoluție apreciata de toți cei prezenți. S-a format un grup frumos la grupele de fotbal feminin. Sunt fete pasionate de acest sport și acest lucru se vede în evoluția și progresul lor. Țin pe această cale să felicit jucătoarele de la ambele grupe, U13 și U15, pentru acest sezon și sunt sigur că la anul vom fi și mai buni”, a declarat antrenorul Bogdan Gordaș.

Coordonatorul secției de fotbal feminin de la Kids Tâmpa, Cristian Cristea, a fost și el de părere că sezonul recent încheiat a adus multe plusuri: „Mă bucur că în numai doi ani am reușit să ne facem cunoscuți și în «lumea fotbalului» feminin din România. Am întâlnit la acest turneu final echipe foarte bune și suntem bucuroși de evoluția fetelor. Pe lânga jocul prestat și puterea grupului, am arătat și valoare individuală. Terminăm acest sezon cu capul sus, conștienți că, poate cu mai multă atenție, puteam obține un rezultat mai bun la Constanța. De asemenea suntem și mai motivați să continuăm pe aceeași direcție și să creștem în evoluții, în joc, în încrederea în forțele proprii. Sezonul următor vom participa în campionatele naționale la 3 categorii de vârstă: U13, U15 și U17. Suntem mândri de întreg lotul de jucătoare, le felicităm pentru tot ce fac zi de zi la antrenament și pentru evoluția de pe tot parcursul acestui sezon”.

Rezultatele obținute de ACS Kids Tâmpa:

ACS Kids Tâmpa Brașov – ACS Predu 2-1 (goluri Antonia Stanea, Daria Todoruț)

ACS Kids Tâmpa Brașov – Rapid Bucurelti 1-5 (gol Antonia Stanea)

ACS Kids Tâmpa Brașov – Farul Constanța 3-3 (goluri Antonia Stanea x 3)

Bogdan Gordaș și Cristian Cristea au avut la dispoziție următorul lot la Faza Finală de la Constanța: Antonia Stanea (2008), Daria Todoruț (2008), Ariana Dumitru (2008), Sandra Gabor (2009), Ștefania Iatan (2009), Mara Ciucu (2009), Amalia Ene (2009), Laura Berekmeri (2009), Sara Enache (2009), Teodora Dorin (2009), Mara Băilă (2009), Melisa Scorobeț (2010), Octavia Pîrșe (2010), Maia Tudorin (2010), Maria Petcu (2010).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.