Apelul lui Crin Antonescu

Apelul lui Crin Antonescu

0 68

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel catre sustinatorii si simpatizantii lui din primul tur, indemnandu-i sa aiba incredere in el si sa voteze proiectul Johannis pe care el l-a construit, iar Mircea Geoana l-a adoptat.
Crin Antonescu a asigurat ca el si PNL sustin cu fermitate proiectul Johannis si majoritatea pe care au construit-o alaturi de PSD si de UDMR.
„Eu, Crin Antonescu, si PNL, sustinem cu ferimitate proiectul Johannis, majoritatea pe care am construit-o. Nu ne schimbam pozitia si pentru acest proiect garantez. Pentru orice alta constructie eu nu garantez nimic”, a sustinut seful liberalilor..
Presedintele PNL a facut o scurta trecere in revista a principalelor personaje implicate in campania pentru prezidentiale, amintind de actualul presedinte, Traian Basescu, despre care spune ca „a facut orice si face orice in continuare”, amintind de PD-L, care „nu s-a preocupat de interesele romanilor”, precum si de „grupuri de oameni care-si vad amenintate interesele”.
La final, Antonescu a apreciat ca pentru PNL a fost o campanie pozitiva.
„Am avut in fata un presedinte care a facut si face orice, un partid care nu e preocupat de interesele romanilor si un grup de oameni care isi vad amenintate pozitiile de interese. Pentru noi, liberalii, a fost o campanie pozitiva. Suntem mai multi decat credeam ca eram la inceputul acestei campanii”, a apreciat liberalul.

Crin Antonescu s-a declarat fidel Proiectului Johannis si a facut un apel catre votantii sai sa adopte aceeasi atitudine optimista, pentru ca „este singura sansa de schimbare reala”.

„In ceea ce priveºte proiectul nostrum, eu va indemn sa ramanem optimisti si sa avem incredere ca putem schimba Romania prin implicarea noastra totala. Va indemn sa veniti la vot ca sa nu decida altii in locul vostru. Trebuie sa venim cat mai multi la vot. Nu-mi este usor sa va cer sa votati pe altcineva, dar, acum, asta trebuie sa facem”, a indemnat Antonescu, care a spus ca alegerea pe care a facut-o “nu este una complicata.”
Si Crin Antonescu a continuat: “Alegerile de duminica nu sunt despre Traian Basescu si Mircea Geoana, ci despre cum va incepe pentru noi anul 2010. Stim cum arata o Romanie a lui Traian Basescu. Eu nu ma gandesc decat la viitor, cine cu cine s-a vazut, cine cu cine a vorbit, pentru mine nu este important. Important este cum iesim din criza. Mircea Geoana raspunde acestor probleme prin Proiectul Johannis pe care eu i l-am promis. Acordul cu FMI trebuie dus la capat, bugetul trebuie finalizat, economia trebuie ajutata sa creasca iar. Eu va cer sa votati in numele unei schimbari in care eu cred.”.
Si Crin Antonescu are dreptate, caci schimbarea lui Basescu din fruntea statului si a pedelistilor din structurile de conducere, in orice domeniu, se cere imperativ, chiar daca vor cadea si unii portocalii intr-adevar nevinovati. Dar acestea sunt, ca in orice lupta, victimele colaterale.
In context, cei din aripa dura a PNL er trebui sa stea, sambata spre duminica noaptea, cu picioarele intr-un lighean cu apa rece, ca sa le treaca, cel putin in acest caz, imensul orgoliu, punandu-se astfel, la momentul necesar, in slujba tarii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.