Apel umanitar pentru Vladut Senchea

Apel umanitar pentru Vladut Senchea

0 83
Strigat de ajutor catre comunitate. Vladut este un baietel de 8 ani care are nevoie de sedinte de recuperare pentru a se putea deplasa. Parintii lui si-au epuizat toate economiile, ba chiar au facut si imprumuturi pentru a achira sedinte de recuperare la o clinica din Ungaria.
In acest moment Vladut are nevoie de o sedinta care costa 2500 de lei dar acesta suma este prea mare pentru puterile parintilor.
Vladut Senchea este din Tohanul Vechi si inca de la 9 luni de viata a fost diagnosticat cu parapareza spastica. Mama lui Vladut sustine ca acesta boala a survenit imediat dupa ce i s-a administrat un vaccin. De atunci micutul a facut zeci de sedinte de recuperare iar ultimele realizate in Ungaria i-au fost de mare ajutor insa au costat peste 2000 de euro.
Acum baietelul care are sanse de recuperare de 85 % insa mai are nevoie de sedinte de terapie. Familia Senchea isi doreste sa stranga cei 2500 de lei necesari unei sedinte de recuperare pentru baietelul lor. Pentru orice fel de donatii cat de mici doritorii pot dona in contul deschis la BCR: RO 64RNCB 0061 098654830001 pe numele Senchea Roxana Stefania sau o pot apela la numarul de telefon 0751. 437.917 pe mama baietelului.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.