Aparatura medicala noua la Spitalul Judetean

Aparatura medicala noua la Spitalul Judetean

0 65

Pana la sfarsitul primaverii va continua campania de modernizare a aparaturii existente in Spitalul Judetean Brasov, inceputa la sfarsitul anului trecut. Dupa ce in luna decembrie a anului tracut la Brasov au ajuns o importanta gama de aparate performante.
Purtatoarea de cuvant a spitalului, dr. Luminita Nitu, a declarat: „Asteptam sa vina de la minister un computer tomograf, o linie noua de artroscopie, alta decat cea pe care am primit-o deja, si un laparoscop”. Dupa ce in ultima perioada, se lucreaza din greu pentru a da o noua “infatisare” interiorului si exteriorului cladirii, aceasta initiativa de modernizare este bine venita deoarece, din punctul de vedere al aparaturii, unitatea nu mai tinea pasul cu policlinicile particulare din oras.
O alta problema care ar trebui luata in serios este faptul ca orasul nostru este singurul dintre cele mai mari si importante localitati ale tarii care nu beneficiaza de un spital particular, care sa creeze concurenta celor de stat si care sa ofere o alternativa bolnavilor care s-au saturat sa fie tratati cu aparate invechite si iesite din perioada de functionare.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.