APA – MIRACOLUL VIETII PE TERRA! INFARCTUL SI APA!

APA – MIRACOLUL VIETII PE TERRA! INFARCTUL SI APA!

1 971

Interesant! APA – MIRACOLUL VIETII PE TERRA!

Sunt multe ce n-am stiut, despre APA, si care chiar trebuiesc stiute…

Mi-am întrebat doctorul de ce oamenii urineaza atât de mult în timpul noptii?  Raspunsul medicului meu cardiolog a fost: gravitatea tine apa în partea mai inferioara a corpului când stai în picioare (picioarele se umfla). Când esti culcat si partea inferioara a corpului (picioarele si restul) sunt la nivelul rinichilor si atunci rinichii muta apa pentru ca e mai usor.  

Asta se leaga de ultima afirmatie … Stiam ca e nevoie de o cantitate minima de apa pentru a spala toxinele din corpul tau, dar ce a fost pentru multi neasteptat, a fost faptul care este timpul corect de a bea apa...

Foarte important: „reteta” oferita de un cardiolog specialist! Bautul apei într-un timp anume îi maximizea acesteia eficienta în corp. 

* 2 pahare cu apa, dupa trezire – ajuta la activarea organelor interne 

* 1 pahar cu apa cu 30 min. înaintea unei mese – ajuta la digestie

* 1 pahar cu apa înaintea unei bai – ajuta la scaderea tensiunii arteriale 

* 1 pahar cu apa înainte de a merge la culcare – preîntâmpina atacul cerebral sau infarctul

Mai pot adauga urmatoarele: medicul meu mi-a spus ca a bea apa înainte de culcare ajuta si la prevenirea cârceilor pe timpul noptii. Muschii  de la picioarele tale au nevoie de hidratare când se chircesc si durerea te trezeste.

COMENTARII

  1. INSULA SERPILOR FARA APA !!
    Insula Serpilor
    Forţele aeriene şi navale, ucrainene(pentru care suspinam atat!!) vor să recucerească Insula Şerpilor, dar ruşii ţin cu dinţii de ea după ce Kremlinul a realizat avantajele aduse de aceasta din punct de vedere tactic, dar şi faptul că în unele condiţii micul petic de pământ poate fi vital din punct de vedere tactic! Cucerită de trupele ruseşti în primele zile ale războiului declanşat de Kremlin împotriva Ucrainei pe 24 februarie, Insula Şerpilor este acum scena unor lupte trupele ucrainene încercând să recucerească micul petic de pământ. Luptele sunt recunoscute de ambele părţi, dar în variante total diferite. Astfel, Ministerul rus al Apărării a susţinut că forţele sale din zona Insulei Şerpilor din largul coastei Ucrainei au doborât mai multe avioane şi drone ucrainene. , Generalul-maior Igor Konaşenkov, a susţinut că au fost doborâte un bombardier ucrainean Su-24, un avion de luptă Su-27, trei elicoptere Mi-8 care transportau trupe de debarcare, dar şi două drone de atac de fabricaţie turcească Bayraktar TB2. „De asemenea, a fost distrusă şi vedeta de desant Stanislav din cadrul Forţelor Navale ale Ucrainei”, a precizat Konaşenkov. Oficialul rus a făcut public şi un material video care ar surprinde, imagini de apărare…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.