Apa minerala Keia – o comoara locala

Apa minerala Keia – o comoara locala

0 131

„Muntii nostri au poarta,/ Noi umblam din poarta-n poarta”. In plina criza mondiala a apei potabile, Romania are inca rersurse incredibile, pe care, uneori, nu le exploatam la capacitate maxima. Minunea vine din muntii unei localitati extrem de aproape de orasul nostru: Cheia.
Izvorul Zaganu, din Muntii Ciucas, este principalul furnizor al apei minerale naturale „Keia”. Calitatea exceptionala a apei minerale imbuteliate la fabrica din statiunea Cheia, Statiunea Cheia este binecunoscuta pentru cadrul natural de exceptie si frumusetea care o fac ideala pentru turismul ecologic.
Conditiile geologice ideale pun la adapost izvorul Zaganu de poluare, aspectele naturale deosebite fac din apa minerala naturala „Keia” una dintre cele mai bune de consum din lume.
Apa minerala naturala „Keia” este un produs, microbiologic pur, lipsit de sodiu si clor. Beneficiile pe care le apoate aduce sanatatii umane consumul unei asemenea ape minerale sunt nenumarate, fiind recomandata de specialisti, de la sugari pana la varstnicii suferinzi de afectiuni ale sistemului cardio respirator si nu numai.
Fabrica de la Cheia este dotata cu utilaje care respecta in totalitate normele Uniunii Europene, intreg obiectivul reflectand grija pentru mediul inconjurator si maxima responsabilitate pentru siguranta alimentara.
Monitorizata ani de zile in tara si in laboratoare din strainatate, aceasta apa minerala naturala poate fi inceputul, cred specialistii, al unei exploatari controlate a uneia dintre cele mai importante resurse, pe care Romania, posesoare a celei mai bogate retele de ape minerale de pe continentul european, a primit-o in dar de la natura.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.