Apa chioara la pret de fite in centrul Brasovului

Apa chioara la pret de fite in centrul Brasovului

0 96
O terasa de lux din Piata Sfatului vindea apa de la robinet cu 5 lei paharul. Protectia Consumatorului a descoperit ca nici aici, nici la alte terase din centrul Brasovului vesela nu este spalata si dezinfectata in mod corect. Pentru nerespectarea regulilor de igiena, proprietarii afacerilor vor fi sanctionati cu amenzi si chiar cu suspendarea activitatii.
Inspectorii de la Protectia Consumatorului impreuna cu cei ai Inspectoratului Teritorial de Munca au verificat cateva terase din centrul Brasovului. Cu aceasta ocazie, au constatat nereguli crase in prestatiile catre consumatori, dintre care cei mai multi erau turisti. La o terasa de lux din Piata Sfatului unde in miezul zilei aproape toate mesele sunt ocupate pe toata durata sezonului, se vinde apa de la robinet sub denumirea de apa plata si la un pret piperat.
Intr-o alta unitate de pe strada Republicii neregulile constatate in urma cu o saptamana nu au fost remediate; inspectorii au descoperit ca mancarea din frigidere era in continuare depozitata necorespunzator. Bonus, in frigider s-a gasit si un tub de maioneza expirata.
Pentru ca au ignorat avertizarea inspectorilor si nu au luat masuri de remediere a neregulilor constate cu ocazia decinderii precedente, partronii terasei din Piata Sfatului si localului de pe Republicii risca sa-si vada activitatea suspendata de catre Protectia Consumatorului.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.