Apa calda in cartierul Astra

Apa calda in cartierul Astra

0 192

Probabil observand ca locuitorii cartierului Astra au ajuns prea jegosi prin partile la care nu ajung spalandu-se la lighean si nedorind ca acestea sa devina un obiectin turistic, asa cum sunt ursii gunoieri, CET Brasov a promis apa calda cam in doua sau trei zile la robinetele brasovenilor care locuiesc in acest cartier.
Reprezentantii CET au anuntat ca livrarile cu apa calda vor fi reluate pentru 1.000 de apartamente din acea zona Astra. Acest lucru este posibil datorita punerii in functiune a unui motor termic de capacitate mica.
Reprezentantii centralei de termoficare nu au putut insa preciza cand va fi rezolvata problema si in celelalte cartiere brasovene. Criza apei calde la Brasov, sau mai bine zis lipsa ei din motive de care se poate agata usor semnul intrebarii, dureaza prin cartierele cu blocuri de peste doua saptamani.
Poate va mai gasi Primaria inca vreo cateva asemenea motorase de capacitate mica, sa le bage si prin celelalte cartiere, caci altfel ar da de banuit discriminarea asta intre cartiere, in fond si juridic ilegala.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.